Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
"Fen Ve Teknoloji" (vazgeçemem)

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
öğrencilerin en aktif olduğu ders boş dersdir ...boş derste bayağı etkili fikirler ortaya koyabiliyorlar..Very Happy Very Happy

hepsiiycge
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence matematik en güzel ders.

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum!.. matematik, fen

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Fen Rolling Eyes Shocked Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Matematik,matematik,matematik.Asla onsuz yapamam.Boş zamanlarımda bile matematik sorusuyla uğraşırım.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fen Fen Fen Fen Mr. Green Mr. Green Mr. Green

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 16:34 - Mesaj konusu: en sevdiğim ders
Üye Üye
ben en çok fen ve resim dersini seviyorum

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fen,matematik,ingilizce

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim bölüm derslerim. BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEMELİ (BTT) dersi. Çünkü bütün gün atölyede oluyorum ve siteye giriş yapabiliyorum.

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
ingilizce ve kimya.

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Matematik, kimya, coğrafya, resim, beden eğitimi.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fen fen fen

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anladık Fen fen fen bence mesaj sayını yükseltmek için ikidebir aynı mesajı yollama... Wink

Sosyal Bilgiler...

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sosyal Bilgiler,Türkçe,Görsel Sanatlar ve tabi ki Beden Eğitimi Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
24. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi