| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Nisan 1, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Boş ders aslında ama matematik ve feni seviyorum  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Matematik, Matematik, Matematik...
Vazgeçilmezim  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
En sevdiğim ders boş ders tabiki Ama onun dışında Sosyal ve Fen'i severim.. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
boş ders kadar hiçbir dersten nefret etmiyorum ne zaman boş ders olsa müdür gelip test dağıtıyor ve de zorla test çözdürüyor.onun için nefret ediyorum.en sevdiğim ders ingilizce dersi çünkü hep gülçini düşünüyorum o derste  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
haklısın bizde de hep müdür geliyo kitap okutturuyor ama bazen gelmiyor kimse ve biz dışarda takılıyoruz  |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Pazar, Nisan 6, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
| ingilizce-beden eğitimi-matematik ve fen |
|
|
|
|
| hepsiciece |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
ben en çok sosyal(tarih) dersini seviyorum ama bana son zamanlarda matematikte çok eğlenceli gelmeye başladı.feninde sadece biyoloji ve kimya kısmını seviyorum.  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bütün dersleri seviyorum ama ingilizce hariç  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
"boş ders"  |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
fizik ve ingilizce tabi boş derslerin yeri bir ayrı  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
boş derslerden nefret ederim hep benim bir görevim olur okulda uyuz olurum ama en çok
-matematik
-sosyal bilgiler
-ingilizce
-türkçe
-fen bilgisi(favorim)
-beden eğitimi
-müzik
derslerini severim=) |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
| 7.Sınıf olamama rağmen dersanede kimya görüyoruz.O yüzden en çok kimya ve biyoloji e bir de türkçe |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
ben "boş ders"te ısrar ediyorum   |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Boş ders vazgeçilmez  |
|
|
|
|
|
|