Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Boş ders aslında ama matematik ve feni seviyorum Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Matematik, Matematik, Matematik...
Vazgeçilmezim Exclamation

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
En sevdiğim ders boş ders tabiki Very Happy Ama onun dışında Sosyal ve Fen'i severim..

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
boş ders kadar hiçbir dersten nefret etmiyorum ne zaman boş ders olsa müdür gelip test dağıtıyor ve de zorla test çözdürüyor.onun için nefret ediyorum.en sevdiğim ders ingilizce dersi çünkü hep gülçini düşünüyorum o derste Wink

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
haklısın bizde de hep müdür geliyo kitap okutturuyor ama bazen gelmiyor kimse ve biz dışarda takılıyoruz Very Happy

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ingilizce-beden eğitimi-matematik ve fen

hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
ben en çok sosyal(tarih) dersini seviyorum ama bana son zamanlarda matematikte çok eğlenceli gelmeye başladı.feninde sadece biyoloji ve kimya kısmını seviyorum. Razz Cool Smile Mr. Green

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bütün dersleri seviyorum ama ingilizce hariç Embarassed Embarassed Very Happy

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben sayısalı seviyorum

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
"boş ders" Laughing Laughing

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fizik ve ingilizce tabi boş derslerin yeri bir ayrı Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
boş derslerden nefret ederim hep benim bir görevim olur okulda uyuz olurum ama en çok
-matematik
-sosyal bilgiler
-ingilizce
-türkçe
-fen bilgisi(favorim)
-beden eğitimi
-müzik
derslerini severim=)

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
7.Sınıf olamama rağmen dersanede kimya görüyoruz.O yüzden en çok kimya ve biyoloji e bir de türkçe

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ben "boş ders"te ısrar ediyorum Very HappyWink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Boş ders vazgeçilmez Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
23. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi