Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
okul bitti ama matematik benim için ayrı bir yerde.kimya ve fiziğe de bayılırdım.

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
sözel derslerin hiçbirini sevmem ne coğrafya ne türkçe.

Shelena
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 6, 2007 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
biyoloji,ingilizce,coğrafya Wink

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sevdiğim dersler;
matametik, türkçe, sosyal,kimya, biyoloji,resim, ingiliizce

sevmediğim dersler;
müzik, beden eğitimi

müzük dersini sevmiyorum çünkü; öğretmen dersi sevdirmesini bilmiyor.
beden eğitimi dersini sevmiyorum çünkü;öğretmen hem dersi sevdirmiyor hem de kendi sınıfına bedavadan not veriyor. Confused

bu nedenle dersi sevdirmek birazda öğretmenlere bağlı Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
edebiyat, ingilizce ve tarih

melisacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
ben türkçe, fen ( fizik, kimya, biyoloji üçünüde) ve İtalyanca yı seviyorum

ErenKolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
matematik,resim,müzik,türkçe Very Happy

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Hepsi.asla birbirinden ayırmadım. Wink

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim en sevdiğim dersler fen , resim, ingilizce, türkçe,bilgisayar

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Very Happy Bende sayısal dersleri hiç sevmem ve hep düşük not alırım Very Happy
Bide size İtalyanca derside mi veriyorlar Shocked Question

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
yeni bir dil ogrenmek cok guzel yaff. Wink Cool ama muzik dersini seven yok mu?ben oldum olası cok sevmişimdir(diger dersler gibi) Wink Cool Shocked

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 22:21 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben inkilapdan nefret ederim ama türkçe yi çok seviyorum bizim hoca hep aynı takımı giyiyor Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
türkçe konusunda relaxcemre ye kesinlikle katılıyorum en sevdiğim derslere gelince de ben türkçe, fen ve matematiğe bayılıyorummmm.... hele de fene.. Very Happy

En son HEPSISWEET tarafından Salı, Nisan 24, 2007 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cerenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ben hepsini de çok seviyorum hepsi de çok zevkli.özellikle de beden eğitimi ve almanca.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
evet gerçekten katılıyorum bir dersi sevip sevmemek kesinlikle öğretmene bağlı.ben ingilzce dersini seviyordum ama hocamız olur olmaz şeylere kızmaya başlayınca bir anda dersten soğudum Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 27 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi