Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Yazdıklarınız karşısında bir de bizim Türkçe hocasını düşünüyorum da... Confused Very Happy Yerinizde olmak isterdim. Tamam iyi bir öğretmen ama çok sert...Berbatovun sopasız hali Confused

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Öğretmenden dolayı ingilizceyi çok seviyorum
Öğretmenden dolayı beden eğitiminden nefret ediyorum.

NOT:Naz'ın anlattığına bakmayın Türkçecimiz kanatsız melek Mr. Green

Yok yok bize "şimdilik" bir zararı dokunmadı,bundan sonra da dokunmaz umarım

tgshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ben tarih ingilizce ve türkçe

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
İnşallah Very Happy
Zarar gelirse o gıcık Fenciden gelir...Aynı zamanda sınıf öğretmeni Crying or Very sad
Nefret ediyorum ondan... Mad

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
matematik

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biyoloji - Kimya - Matematik... Allah allah ben bu dersleri sevmiyordum ama bu sene sevmeye başladım..Annem de diyor ki ;"Kızım bu üçlü dersler çok önemli , iyi ki seviyorsun..Yoksa cerrah olamazsın.." diyor..

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
Fizikten hoşlanmaya başladım ben ya... Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne!Fizikten hoşlanmaya mı başladın?Ben nefret ediyorum.Fen dersinde peşpeşe iki konu fizikti.Sorularını çözüp,konularını anlayacağım diye canım çıktı.Sorularını çözemeyince bunalıma girdim.Çok şükür fizik konularını bitirdik.Şu an kimyadayız. Wink Very Happy Ben fizik´i hiç sevmem.Kimya ve biyolojiye bayılırım.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya kısaca sayısal dersleri sevmem...Fizik..Kimya..Biyoloji 4 ten yukarı not olmaz..( Tabi 3 yada 2 yi geçebilirsem.. )Ama demeyin bana sözel..Çok severim..Tarih..Edebiyat..Özellikle FELSEFE hastasıyım...( Beyin fırtınasına bire bir..) Razz

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben fen, matematik, türkçe hele de (paragraf) , sosyal vb yani hepsini seviyorum.Şaşırdınız biliyorum ama bunun tek nedeni hocalaar Very Happy Wink

En son SeLyN tarafından Pazar, Mart 2, 2008 13:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:12 - Mesaj konusu: aslında
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benim en sevdiğim ders din ve türkçe ders yüzünden değil aslında benim bitane melike hocam girdiği için ders olarak en çok sosyali seviyorum.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim ki hala;

"Matematik - Kimya - Biyoloji" Bu özel üçlü dersler çok güzel bence.. Wink Wink

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 01:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Beden Eğitimi dersi. Razz Smile Very Happy Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Fen. En mükemmel dersler arasında.

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
türkçe ingilizce matematik ve biyoloji

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
20. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi