| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
| GulciNz |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
Yazdıklarınız karşısında bir de bizim Türkçe hocasını düşünüyorum da... Yerinizde olmak isterdim. Tamam iyi bir öğretmen ama çok sert...Berbatovun sopasız hali  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
Öğretmenden dolayı ingilizceyi çok seviyorum
Öğretmenden dolayı beden eğitiminden nefret ediyorum.
NOT:Naz'ın anlattığına bakmayın Türkçecimiz kanatsız melek
Yok yok bize "şimdilik" bir zararı dokunmadı,bundan sonra da dokunmaz umarım |
|
|
|
|
| tgshy |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
| ben tarih ingilizce ve türkçe |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
İnşallah
Zarar gelirse o gıcık Fenciden gelir...Aynı zamanda sınıf öğretmeni
Nefret ediyorum ondan...  |
|
|
|
|
| glcngzmtngy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Biyoloji - Kimya - Matematik... Allah allah ben bu dersleri sevmiyordum ama bu sene sevmeye başladım..Annem de diyor ki ;"Kızım bu üçlü dersler çok önemli , iyi ki seviyorsun..Yoksa cerrah olamazsın.." diyor.. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Görevli

|
Fizikten hoşlanmaya başladım ben ya...  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ne!Fizikten hoşlanmaya mı başladın?Ben nefret ediyorum.Fen dersinde peşpeşe iki konu fizikti.Sorularını çözüp,konularını anlayacağım diye canım çıktı.Sorularını çözemeyince bunalıma girdim.Çok şükür fizik konularını bitirdik.Şu an kimyadayız. Ben fizik´i hiç sevmem.Kimya ve biyolojiye bayılırım. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya kısaca sayısal dersleri sevmem...Fizik..Kimya..Biyoloji 4 ten yukarı not olmaz..( Tabi 3 yada 2 yi geçebilirsem.. )Ama demeyin bana sözel..Çok severim..Tarih..Edebiyat..Özellikle FELSEFE hastasıyım...( Beyin fırtınasına bire bir..)  |
|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben fen, matematik, türkçe hele de (paragraf) , sosyal vb yani hepsini seviyorum.Şaşırdınız biliyorum ama bunun tek nedeni hocalaar  |
En son SeLyN tarafından Pazar, Mart 2, 2008 13:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:12 - Mesaj konusu: aslında |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim ki hala;
"Matematik - Kimya - Biyoloji" Bu özel üçlü dersler çok güzel bence..  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 01:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
| Fen. En mükemmel dersler arasında. |
|
|
|
|
| HaNdIsH |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
| türkçe ingilizce matematik ve biyoloji |
|
|
|
|
|
|