Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

psikohepsiyasin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 30, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
okul hayatım boyunca tarihten başkasını sevemedim fazla

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ingilizcem ve türkçem süper fen dersine bayılırım sosyalim de iyidir

lasxar
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
matematik vee tanıtımm dersi

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fizik ingilizce matematik

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
fizik,matematik,beden,müzik,fransızca

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
ender sevdiğim derslerden olan tarih hocamız gitti üzüldüm artık bir tek ingilizce kaldı

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Ben...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ,Türkçeyi,Resimi,Müziği,Teknoloji ve Tasarımı,Sosyali ve Din dersini çok seviyorum(Bu arada Türkçede sınıf 1.'yim Cool ) Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Ben de Türkçe ve İngilizce derslerini seviyorum ayrıca ben de hem Türkçe hem de İngilizce'nin okul 1.siyim. Wink Laughing

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Matematik ve tabiki de beden eğitimi Razz

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
matematik ve beden Smile fizikten de nefret ederim...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Resim hocamız süper biri(Her okula lazım).Adam ders işletmiyor, futbol hakkında konuşuyor Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sosyal Bilgiler,Türkçe bir de Beden Eğitimi Wink

Sosyal hocamız hiç yazı yazdırmıyor adam hep konu anlatıyor Very Happy

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim sayısal dersler favorim ama çoğu sözel derste de sınıf ve hatta okul 1.liklerim var

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
ben de türkçe derslerinde sınıfta birinciyim ve kompozisyon yarışmalarından da derecelerim var
Aynen Elifciğim ya...Birinciliklerim de var...Türkçe hocasına bayılıyorum.O da bana... Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
İngilizcee.. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
19. sayfa (Toplam 30 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 28, 29, 30  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi