Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kompozisyon yazmayı seviyorum da sadece o kadar gerisi berbat..

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
hımm aslında türkçesi iyi olanın diğer dersleri de iyi olur derler ama bence çok yanlış mesela benim fizik dersim berbat Crying or Very sad matematik de ehhhhh

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
fiziği hiç sevmiyorum ya ona ölee ismi saten meymenetsizz fizikk Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
banlanacaksınız şimdi sohbet etmeyin bea Surprised Exclamation

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
benim sosyalim süperdir sınıfta sosyal denilince akla ilk ben gelirim zaten türkçede sadece kompozisyonu severim iğrenç şiir yazarım matematikte sadece denklemleri ve eşitsizlikleri severim fenim iğrençtir zaten bu kadar resmimde iğrençtir Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

serhat20
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 22:11 - Mesaj konusu: -
coğrafyaydı ama okul bitti

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 28, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buraya yazmasam matematik bana isyan eder.

Tabiki benim en sevdiğim ders matematikti... Very Happy

Şimdi de Calculus Very Happy Razz

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
BEN HEPSİNİ DE SEVİYORUM VE BİZİM SINIFTA DERSLERDE KIZLARDA BİRİNCİYİM Very Happy

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Türkçe katılıyorum size arkadaşlarr :D

-
Düzeltme root:
Lütfen kelimeleri düzgün yazınız.

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 2, 2007 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Türkçe ve İngilizce (zaten en başarılı olduğum dersler) Very Happy

assasin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 3, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
BÖLÜMÜM BİLİŞİM OLDUĞU İÇİN EN SEVDİĞİM DERS BİLGİSAYAR DERSİ. Cool

XcemoX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 4, 2007 04:24 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
offf Ben geçen yıl 90 'dan düşük not almazken şimdi Türkçe nt ortalamam 77 oldu Crying or Very sad Hala sınıf 1. yim ama Türkçem Crying or Very sad Matematiği Almancayı İngilizceyi bide müziği çok seviyorum.Türkçeye küstüm

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 4, 2007 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
arkadaşlar sosyali yazmayı unutmuşum benim sosyalim de güzeldir tarihi testlerde falan hepsini doğru yaparım ama coğrafyam tam bir felakettir Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 8.sınıfta olduğum için okulda inkılap tarihi dersi görüyoruz ve o dersim de çok güzel

En son elma tarafından Pazar, Haziran 3, 2007 13:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 4, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
MATEMATİK SÜPER

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
katılıyorum ama ben her dersi seviyorum Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi