| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| kompozisyon yazmayı seviyorum da sadece o kadar gerisi berbat.. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
hımm aslında türkçesi iyi olanın diğer dersleri de iyi olur derler ama bence çok yanlış mesela benim fizik dersim berbat matematik de ehhhhh |
|
|
|
|
| moonstar95 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:35 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
fiziği hiç sevmiyorum ya ona ölee ismi saten meymenetsizz fizikk  |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
banlanacaksınız şimdi sohbet etmeyin bea  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
benim sosyalim süperdir sınıfta sosyal denilince akla ilk ben gelirim zaten türkçede sadece kompozisyonu severim iğrenç şiir yazarım matematikte sadece denklemleri ve eşitsizlikleri severim fenim iğrençtir zaten bu kadar resmimde iğrençtir  |
|
|
|
|
| serhat20 |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 22:11 - Mesaj konusu: - |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| coğrafyaydı ama okul bitti |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Pazar, Ocak 28, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Buraya yazmasam matematik bana isyan eder.
Tabiki benim en sevdiğim ders matematikti...
Şimdi de Calculus  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
BEN HEPSİNİ DE SEVİYORUM VE BİZİM SINIFTA DERSLERDE KIZLARDA BİRİNCİYİM  |
|
|
|
|
| merve8001 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 29, 2007 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
Türkçe katılıyorum size arkadaşlarr :D
-
Düzeltme root:
Lütfen kelimeleri düzgün yazınız. |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cuma, Şubat 2, 2007 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
Türkçe ve İngilizce (zaten en başarılı olduğum dersler)  |
|
|
|
|
| assasin |
Tarih: Cumartesi, Şubat 3, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
BÖLÜMÜM BİLİŞİM OLDUĞU İÇİN EN SEVDİĞİM DERS BİLGİSAYAR DERSİ.  |
|
|
|
|
| XcemoX |
Tarih: Pazar, Şubat 4, 2007 04:24 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
offf Ben geçen yıl 90 'dan düşük not almazken şimdi Türkçe nt ortalamam 77 oldu Hala sınıf 1. yim ama Türkçem Matematiği Almancayı İngilizceyi bide müziği çok seviyorum.Türkçeye küstüm |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Şubat 4, 2007 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
arkadaşlar sosyali yazmayı unutmuşum benim sosyalim de güzeldir tarihi testlerde falan hepsini doğru yaparım ama coğrafyam tam bir felakettir 8.sınıfta olduğum için okulda inkılap tarihi dersi görüyoruz ve o dersim de çok güzel |
En son elma tarafından Pazar, Haziran 3, 2007 13:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| Tifanny |
Tarih: Pazar, Şubat 4, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 5, 2007 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
katılıyorum ama ben her dersi seviyorum  |
|
|
|
|
|
|