Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Duyuru

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Bir üstede yazdığım gibi kapalı.

ShadowHell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
Evet. Bende. Teşekkürler bizi uyardığınız için. Bir de profile resimi mi nasıl ekleyeceğim öğretirseniz çok sevinirim !

MMuuRRaaTT
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler bu kurallara uyacağım...

DUYURU VE KURALLARI OKUYUNUZ.

iyilikmelegi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
ben de uyacağım bu siteden banlanmak istemem doğrusu Smile

dergi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
ben de yeni üyeyim ben de kesinlikle uyacağım Cool

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Önce doğru yazmasını öğren sonra söz ver dergi! Shocked

denizandgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
uymaya çalışcam,uymayanları uyarcam

----------------------------
en gülçinci üye deniz (saygılarımla)

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 12, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben bir şey söyleyeceğim benim gönderdiğim fotoğraflar,son zamanlarda gönderdiğim mesajlar yayımlanmıyor yardımcı olabilirmisiniz?Ben uzun bir metin(yasemin ve yusuf röportajı) yazmıştım o hala yayımlanmadı mesela. Sad

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 12, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Lütfen site duyuru ve kurallarını tekrar gözden geçiriniz.
Galeriye yüklenen resimlere gelince resimlerin üzerinde site reklamı, yazı şekil vs. varsa, resimler kaliteli yada net değilse, resimlerin aynısını daha önce başka biri galeriye yüklemişse bu tür resimler onaylanlanmamaktadır.

Ek olarak; Yüklenen fotoğrafların boyutları fazla küçük yada fazla büyükse yine onaylanmamaktadır.

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 13, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O kuralları teker teker okudum ve resimler uyuyor kurallara herhalde gözden kaçırdığım bir şeyler olmalı Embarassed teşekkürler adventureman

burcincemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
bende gerektiğince uymaya çalışacam Exclamation

BozkurtBozo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Birde imla kurallarına mı uyacağız derslerde gördüğümüz bize yetiyor.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Evet imla kurallarına uyacaksınız Exclamation Aksi taktirde mesajlarınız onaylanmayacaktır.

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Üye Üye
ben burada yeniyim...
teşekkür ederim...
bu kurallara kasinlikle uymaya çalışacağım... Very Happy
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Üye Üye
evet ben ilk kayıt olduğumda bayağı hata yapıyordum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi