Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Duyuru

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler.elimden geldiğince uymaya çalışacağım

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Ama şu gönderilen mesajın kontrolden geçmesi olayını belli bir mesaj sayısı altındakilere yaparsanız iyi olacağı kanaatindeyim. Foruma giren dengesiz üyeleri engellemek için mükemmel bir yöntem ama artık kendini kanıtlamış. Belli bir mesaj sayısına ulaşmış foruma katkısı bulunan üyeler için kullanışsız oluyor.

KaRaKaRtAlToLgA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
ben kurallara uyacağım

---
Lütfen yazım kurallarına uyalım!

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Bilgi için sağol.

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Üye Üye
teşekkürler bilgiler için

pelingulcin94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 20:27 - Mesaj konusu: MERSİ
Üye Üye
teşekkürler elimden geldiğince uymaya çalışacağım ELLERİNİZE SAĞLIK

hilalgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya duyurlara uymasam, ne olur??

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Kurallara uymadığın takdirde siteden uzaklaştırılırsın... Exclamation
Eğer yazım kurallarına uymazsan uyarılırsın..Uymazsan yine de o zaman siteden uzaklaştırılırsın ama...Reklam vb. şeyleri yaptığında direk banlanırsın Exclamation

Sameren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
Herkes uyuyor bende uyayım bari

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Sameteren kurallara uymak yada uymamak keyfe göre olsaydı kimse banlanmazdı....Ama kurallar keyfe göre olmadığı için uymayanlar banlanıyor...
Ayrıca kurallar laf olsun diye konulmuyor herhalde Exclamation

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
uymazsak zaten site düzenden çıkar önüne gelen olup olmadık başlıklar açıyor bazı sitelerde öyle bende daha önce formlarla uğraştım o yüzden emeğe saygı lütfen kurallara uyalım arkadaşlar Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya sadece şunu desen beyza daha iyi olur kurallara uymayan üyeler banlanır desen herkes kurallara uyar zaten

hamish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar yardım edin resimlere nereden yorum yazılıyor

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Resimlere yorum yazılmıyor.Site kurallarına uyulmadığı için kapalı.

asklan2222
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
ya evet ya bende resimlere yorum ekleyemedim sinir oldum ya nasıl yorum ekleniyor

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi