Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Duyuru

linkinpark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 18:00 - Mesaj konusu: duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
uymaya çalışacağım...!!!!! Laughing

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 14, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende uymaya çalışacağım.

buseandcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
uyarınız için teşekkürler bundan sonra uyacağım... Smile birde resim nasıl ekliyoruz? Laughing

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
http://www.gruphepsi.org/panolar/resim-yukleme-yardim-bilgilendirme-lutfen-okuyun-t1507.html

KIVIR
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
bende buraya yeni üye oldum ve kurallara dikkat edeceğim

amcabodrum
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Üye Üye
yaa bana yardım edin nasıl anket yapacağım anket ekleyi buldum ama anketlerimin çıkıp çıkmadığından emin değil zaten doğru yoldan anket yaptığımada emin değilim

hepsicanberk
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de bu gruba yeni üye oldum.Bu kurallara uyacağıma söz veriyorum.Bütün GRUP HEPSİCİ ARKADAŞLARIMA SELAM GÖNDERİYORUM.

erenbakici84
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
bu kurallara herkesin uyması lazım. Bende uymaya çalışacağım.

buseyoshy06
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
Bende yeni üyeyim bende kurallara uymaya çalışacağım Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
elimden geldiğince uymaya çalışıyorum...

yoshicikiz1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar hepimizin uyması gerekiyor bu kurallara bende dahil yani Smile

erenkeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
bişey sorcam resimlere nasıl yorum ekliyebilirim Question

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Canım sitemizde resimlere yorum ekleme sistemi kaldırılmıştır... Wink Çünkü yorumlar onay sistemi olmadan görüntülendiği için kaba kelimeler,sohbet,msn istemi gibi hoş olmayan şeylerle karşılaşıyorduk..Bu yüzden de yorum sistemi kaldırıldı... Wink

erenkeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkür ederim. Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Rica Ederim... Smile Görevim... Wink Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi