Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Duyuru

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Canım bizim sitemizde onay sistemi var.Üyelerimiz açtığı başlılar ve mesajlar moderatörlerin ve adminlerin onayından geçmeden kimse göremiyor o mesajı.Senin yolladığın başlıklar ve bazı mesajlar tarafımızdan uygun görülmediği için onaylanmamış olabilir. Wink

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 15:49 - Mesaj konusu: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya görevli veya takımdan olmak için ne yapmak gerekiyor bende öyle olmak istiyorum

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 16:08 - Mesaj konusu: duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kimse cevaplamıycakmı? Crying or Very sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Re: duyuru
Site Admin Site Admin
berilsu demiş ki:
kimse cevaplamıycakmı? Crying or Very sad

http://www.gruphepsi.org/panolar/faq.php#12

Oysa süs olsun diye sıkça sorulan sorular linkini koymadık ve heryerde SSS linki mevcut ve sizlere kimse yardımcı olmak zorunda değil.

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 17:33 - Mesaj konusu: duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pardon ben SSS nin ne demek olduğunu bilmiyordum Crying or Very sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Re: duyuru
Site Admin Site Admin
berilsu demiş ki:
pardon ben SSS nin ne demek olduğunu bilmiyordum Crying or Very sad

Shocked insan tıklar bakar.. Linkler adam yemezki hele bu sitedekiler... Confused

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
üstüne gitmeyin bu kadar Sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
hepsipetrix demiş ki:
üstüne gitmeyin bu kadar Sad

Canım bunun üstüne gitmekle hiçbir ilgisi yok adminlerimiz size yardımcı oluyorlar eğer siz kızıyor anlamışsanız yanlış anlamışsınız... Wink

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Üye Üye
uyarı için sağol murat abi Wink

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hocam forumda yazacak konu kalmadı. forum artık sıkıyor. yeni konular ekleyin.
bu arada benim gönderdiğim bazı cevaplar yayınlanmıyor. forum kurallarına uyuyorum moderatörlere sesleniyorum.

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:48 - Mesaj konusu: Duyuru
hocam az önce yazdığım cevap yayınlanmış. ben yayınlamazlar zannediyordum. helal olsun.

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Yukarıdaki hataları yaptığınız için yayınlanmıyordur.

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Duyuru
mart17 benim türkçem çoğu insandan iyidir. hele günümüz geçliğine göre baya iyi ama klayade yazmada sorunçıkıyor işte ne yapalım.

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya uyarılar için sağolun ama...size saygısızlık gibi olmasın benim açtığım çok yararlı bir başlık vardı...ama neden yayımlamadı mart17.....saygısızlık etiysen özür dilerim... Crying or Very sad Crying or Very sad

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Est. esmerperi. Başlıkları sadece adminler onaylıyor. Bizler sadece mesajları inceliyoruz. Bu benim görevim değil. Site kurallarına aykırı olduğu için kabul edilmemiş olabilir.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi