Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Duyuru

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Evet arkadaşlar anayfada ki cevap verilen son beş başlık tekrar aktif hale getirildi... Wink

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Süpersiniz yaf. Ne zaman ihtiyacımız olsa oradasınız! Exclamation Bu sitenin uyelerine bisey olmaz cunku bizim 'Admin Melekleri'miz var Exclamation Yahoooo Exclamation

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 20:38 - Mesaj konusu: tşk.
Site Admin Site Admin
Teşekkürler... İnanın Herşey Sizler İçin. Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 13, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Gerçekten bize bu kadar sabır göstermeniz bile inanılmaz bir şey Very Happy Ayrıca site için tekrar teşekkür etmek istiyorum çünkü diğer fan sitelerine girdiğimde hiç bir şey anlamıyorum Confused Çok karışık siteler onlar ama Allahtan bizim site öyle değil Very Happy

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 13, 2007 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar diğer birçok site genellikle ticari amaçlı yapılmış grup hepsi'nin dinleyici kitlesini ve popülerliğini kullanarak hit sağlamayı amaçlayan siteler. Wink

cataron
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 11:24 - Mesaj konusu: talep
Yeni Üye Yeni Üye
adventureman peki bu fanclub' te Hepsi'nin kullanabileceğimiz ürünleri olacak mı? (Ör; kupa, poster, T-Short v.s )
tşk ler. Question Idea

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Re: talep
Site Admin Site Admin
cataron demiş ki:
adventureman peki bu fanclub' te Hepsi'nin kullanabileceğimiz ürünleri olacak mı? (Ör; kupa, poster, T-Short v.s )
tşk ler. Question Idea

Pardon Anlayamadım Question Idea

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
galiba bu sitede hepsinin resimlerinin olduğu şeyler bize gönderilecek mi demek istedi Question

cataron
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 09:27 - Mesaj konusu: adventureman
Yeni Üye Yeni Üye
Yani Grup Hepsi Fan Sitesi olarak; biz üyelerin alabileceği Hepsi'nin ürünleri olacak mı?
Bazı FanClup'lerde görmüştüm, çeşitli eşyalara veya giyisilere sanatçının resimlerini basıp, isteyene gönderiyorlardı.
Bence güzel olurdu.. Question Idea
Tabii size kalmış.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 10:03 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Şimdi biz burada işi ticarete dökmüyoruz insanların sevgisini yada desteğini para ile ifade etmesini yada kendimiz için bir rant sağlamak gibi bir amacımız yok Exclamation ayrıyeten bu olayın bir resmiyeti telif hakkı vs. çok ince detayları var Biz yasa dışı yada illegal faaliyetlerin karşısındayız. Ek olarakta burada ki hayranların çok büyük bir kısmı öğrenci ve hepsinin maddi olarak bir gücü vardır ama bu maddiyatını daha doğru alanlarda kullanmasının taraftarıyız. Sevginizi sanatcılara göstermenin en iyi yolu orjinal kaset ve cd lerini almak olduğunu savunuyoruz. Bizim amacımız hepsi hayranlarının sevgilerini ve düşüncelerini hit için veya ticaret için rant için yapılmamış bir sitede dile getirmemeleri ve aynı düşüncede ki insanların bir çatı altında birbirleri ile fikir alış verişlerinde bulunmalarını sevdikleri destekledikleri sanatçılar hakkında her şeyi spam içerik olmadan öğrenebilmeleri tartışabilmeleri ve sevgilerini ifade edebilmelerini sağlamak.
Bilmem Anlatabildim mi ... Gerisi Size Kalmış Question Idea

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 00:26 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
adventureman demiş ki:
Şimdi biz burada işi ticarete dökmüyoruz insanların sevgisini yada desteğini para ile ifade etmesini yada kendimiz için bir rant sağlamak gibi bir amacımız yok Exclamation ayrıyeten bu olayın bir resmiyeti telif hakkı vs. çok ince detayları var Biz yasa dışı yada illegal faaliyetlerin karşısındayız. Ek olarakta burada ki hayranların çok büyük bir kısmı öğrenci ve hepsinin maddi olarak bir gücü vardır ama bu maddiyatını daha doğru alanlarda kullanmasının taraftarıyız. Sevginizi sanatcılara göstermenin en iyi yolu orjinal kaset ve cd lerini almak olduğunu savunuyoruz. Bizim amacımız hepsi hayranlarının sevgilerini ve düşüncelerini hit için veya ticaret için rant için yapılmamış bir sitede dile getirmemeleri ve aynı düşüncede ki insanların bir çatı altında birbirleri ile fikir alış verişlerinde bulunmalarını sevdikleri destekledikleri sanatçılar hakkında her şeyi spam içerik olmadan öğrenebilmeleri tartışabilmeleri ve sevgilerini ifade edebilmelerini sağlamak.
Bilmem Anlatabildim mi ... Gerisi Size Kalmış Question Idea

Haklısın.Hem bence Hepsi'ye verilebilecek en iyi armagan (tabi bizim uyelerimizce) ONLAR'a emeklerinin karsılıgını vermek bu da ancak ve ancak orjinal kaset ve cd'leri alarak mumkun hale getirilebilir.
Wink Cool

KORSANA HAYIR

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 22:02 - Mesaj konusu: ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
rootun gibi galiba bende anlayamadım Question Question Question Idea Idea

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 21, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence çok güzel yazmışsınız. daha doğrusu böyle bir yazıyı iyiki yazmışsınız. yazmasaydınız siteye terbiyesiz yazılar yazan kişiler gelirdi. kısacası çok güzel...ama en önemlisi bu kurallara üyelerin uyması. bunun içinde çok iyi bir yöntem düşünmüşsünüz. yani;siteden uzaklaştırma. güzel.çok güzel.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 26, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Tempo demiş ki:
Gerçekten bize bu kadar sabır göstermeniz bile inanılmaz bir şey Very Happy Ayrıca site için tekrar teşekkür etmek istiyorum çünkü diğer fan sitelerine girdiğimde hiç bir şey anlamıyorum Confused Çok karışık siteler onlar ama Allahtan bizim site öyle değil Very Happy

Sana Katılıyorum Tempo bizle başa çıkmak çok zor olsa

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 17:47 - Mesaj konusu: duyuru!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adventureman sana birşey soracağım ben yeni bir başlık yapıyorum konusuda çok güzel eskimeyecek birşey ama nedense göremiyorum neden?

----------
Lütfen mesajlarınızda kısaltma kullanmayınız.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.

canım benim bazı mesajların onaylanıyor ama bazıları ise sen iyi niyetle açmış olsan bile ileride bizim başımızı ağrıtabilir bu yüzden onaylanmıyor.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi