| Yazar |
Mesaj |
| < |
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Evet arkadaşlar anayfada ki cevap verilen son beş başlık tekrar aktif hale getirildi...  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Süpersiniz yaf. Ne zaman ihtiyacımız olsa oradasınız! Bu sitenin uyelerine bisey olmaz cunku bizim 'Admin Melekleri'miz var Yahoooo  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Mart 10, 2007 20:38 - Mesaj konusu: tşk. |
|
|
Site Admin

|
Teşekkürler... İnanın Herşey Sizler İçin.  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, Mart 13, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
Gerçekten bize bu kadar sabır göstermeniz bile inanılmaz bir şey Ayrıca site için tekrar teşekkür etmek istiyorum çünkü diğer fan sitelerine girdiğimde hiç bir şey anlamıyorum Çok karışık siteler onlar ama Allahtan bizim site öyle değil  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Mart 13, 2007 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar diğer birçok site genellikle ticari amaçlı yapılmış grup hepsi'nin dinleyici kitlesini ve popülerliğini kullanarak hit sağlamayı amaçlayan siteler.  |
|
|
|
|
| cataron |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 11:24 - Mesaj konusu: talep |
|
|
Yeni Üye

|
adventureman peki bu fanclub' te Hepsi'nin kullanabileceğimiz ürünleri olacak mı? (Ör; kupa, poster, T-Short v.s )
tşk ler.  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Re: talep |
|
|
Site Admin

|
cataron demiş ki: adventureman peki bu fanclub' te Hepsi'nin kullanabileceğimiz ürünleri olacak mı? (Ör; kupa, poster, T-Short v.s )
tşk ler. 
Pardon Anlayamadım  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
galiba bu sitede hepsinin resimlerinin olduğu şeyler bize gönderilecek mi demek istedi  |
|
|
|
|
| cataron |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 09:27 - Mesaj konusu: adventureman |
|
|
Yeni Üye

|
Yani Grup Hepsi Fan Sitesi olarak; biz üyelerin alabileceği Hepsi'nin ürünleri olacak mı?
Bazı FanClup'lerde görmüştüm, çeşitli eşyalara veya giyisilere sanatçının resimlerini basıp, isteyene gönderiyorlardı.
Bence güzel olurdu..
Tabii size kalmış. |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 10:03 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Şimdi biz burada işi ticarete dökmüyoruz insanların sevgisini yada desteğini para ile ifade etmesini yada kendimiz için bir rant sağlamak gibi bir amacımız yok ayrıyeten bu olayın bir resmiyeti telif hakkı vs. çok ince detayları var Biz yasa dışı yada illegal faaliyetlerin karşısındayız. Ek olarakta burada ki hayranların çok büyük bir kısmı öğrenci ve hepsinin maddi olarak bir gücü vardır ama bu maddiyatını daha doğru alanlarda kullanmasının taraftarıyız. Sevginizi sanatcılara göstermenin en iyi yolu orjinal kaset ve cd lerini almak olduğunu savunuyoruz. Bizim amacımız hepsi hayranlarının sevgilerini ve düşüncelerini hit için veya ticaret için rant için yapılmamış bir sitede dile getirmemeleri ve aynı düşüncede ki insanların bir çatı altında birbirleri ile fikir alış verişlerinde bulunmalarını sevdikleri destekledikleri sanatçılar hakkında her şeyi spam içerik olmadan öğrenebilmeleri tartışabilmeleri ve sevgilerini ifade edebilmelerini sağlamak.
Bilmem Anlatabildim mi ... Gerisi Size Kalmış  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazar, Nisan 1, 2007 00:26 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
adventureman demiş ki: Şimdi biz burada işi ticarete dökmüyoruz insanların sevgisini yada desteğini para ile ifade etmesini yada kendimiz için bir rant sağlamak gibi bir amacımız yok  ayrıyeten bu olayın bir resmiyeti telif hakkı vs. çok ince detayları var Biz yasa dışı yada illegal faaliyetlerin karşısındayız. Ek olarakta burada ki hayranların çok büyük bir kısmı öğrenci ve hepsinin maddi olarak bir gücü vardır ama bu maddiyatını daha doğru alanlarda kullanmasının taraftarıyız. Sevginizi sanatcılara göstermenin en iyi yolu orjinal kaset ve cd lerini almak olduğunu savunuyoruz. Bizim amacımız hepsi hayranlarının sevgilerini ve düşüncelerini hit için veya ticaret için rant için yapılmamış bir sitede dile getirmemeleri ve aynı düşüncede ki insanların bir çatı altında birbirleri ile fikir alış verişlerinde bulunmalarını sevdikleri destekledikleri sanatçılar hakkında her şeyi spam içerik olmadan öğrenebilmeleri tartışabilmeleri ve sevgilerini ifade edebilmelerini sağlamak.
Bilmem Anlatabildim mi ... Gerisi Size Kalmış 
Haklısın.Hem bence Hepsi'ye verilebilecek en iyi armagan (tabi bizim uyelerimizce) ONLAR'a emeklerinin karsılıgını vermek bu da ancak ve ancak orjinal kaset ve cd'leri alarak mumkun hale getirilebilir.
KORSANA HAYIR |
|
|
|
|
| eroshum84 |
Tarih: Salı, Nisan 24, 2007 22:02 - Mesaj konusu: ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
rootun gibi galiba bende anlayamadım  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, May 21, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence çok güzel yazmışsınız. daha doğrusu böyle bir yazıyı iyiki yazmışsınız. yazmasaydınız siteye terbiyesiz yazılar yazan kişiler gelirdi. kısacası çok güzel...ama en önemlisi bu kurallara üyelerin uyması. bunun içinde çok iyi bir yöntem düşünmüşsünüz. yani;siteden uzaklaştırma. güzel.çok güzel. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Haziran 26, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
Tempo demiş ki: Gerçekten bize bu kadar sabır göstermeniz bile inanılmaz bir şey  Ayrıca site için tekrar teşekkür etmek istiyorum çünkü diğer fan sitelerine girdiğimde hiç bir şey anlamıyorum  Çok karışık siteler onlar ama Allahtan bizim site öyle değil 
Sana Katılıyorum Tempo bizle başa çıkmak çok zor olsa |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Perşembe, Haziran 28, 2007 17:47 - Mesaj konusu: duyuru! |
|
|
Kıdemli Üye

|
adventureman sana birşey soracağım ben yeni bir başlık yapıyorum konusuda çok güzel eskimeyecek birşey ama nedense göremiyorum neden?
----------
Lütfen mesajlarınızda kısaltma kullanmayınız.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
canım benim bazı mesajların onaylanıyor ama bazıları ise sen iyi niyetle açmış olsan bile ileride bizim başımızı ağrıtabilir bu yüzden onaylanmıyor. |
|
|
|
|
|
|