| Yazar |
Mesaj |
| < |
| elma |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
root, cemrekemermania yı banlamışsın nedenini öğrenebilir miyim?bişey demiycem zaten öğrensem bile bu arada ben bi kere yeni bi başlık açtım o başlık da yazmıyodu ben banlandım sandım çok korktum bazen de yazdığım cvplar geç gidiyo nedenini öğrenebilir miyim?  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Banlandı Çünkü Bunu Hak Etti Bütün Başlıkları Başlıklarla Alakasız Şeylerle Doldurmuş ve Doğru Düzgün Şeylerde Yazmamış Saçmalamış Çoğu Başlıkta Tartışma Yaratıyor Diğer Üyelere Sataşıyor Vs. Daha Bir sürü Şey. Onu Bir Çok Kez Uyarmıştım Artık Ama O Tam Tersini Yapamaya Devam Etti ...
Şu Dakikadan Sonra Şu Niye Banlandı Bu Niye Banlandı Diye Soranı da Banlayacam Kimseye Hesap Vermek Zorunda Değiliz. Sizten İstediğimiz Kendinize ve Diğer Üyelere Birazcık Saygılı Olmanız ve Forum Kurallarına Uymanız Birde Doğal Olarak Türk Olduğumuz İçin Dilimizi Türkçemizi Yozlaştırmayın İmla Kurallarına Uyarak Mesaj Yazın. Türkçemize Dilimize Sahip Çıkın !
Yazdığın Cevapların Geç Gitmesi Senin Bağlantınla Alakalı Olabilir Bağlantın Yavaş Olduğu İçin Mesajlarını Geç Görürsün. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
peki teşekkür ederim bir şey daha söyleyebilir miyim cemrekemermania banlanmadan önce özel msj atarak bana kapa çeneni lan sus artık be fln yazmış daha yeni gördüm de özl mesaj atmak için 200 tane mi msj olması lazım  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Evet 200 Özel Mesaj Atabilmek İçin 200 Mesaj Sınırı Var ... Bunun Nedenini Açıklamıştık Daha Önce. Ama Sana Gelen Özel Mesajlara Cevap Yazabilirsin ...
Mesajın Altında Cevap Yaz var Oradan Cevaplayabirsin ... |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
DEMİŞTİM AMA O ZAMANLAR HAKLI OLDUĞUMU SANIYODUM AMA BİRAZ DEĞİLMİŞİM SANKİ  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
adventuremaaaannnn acil bişey sormam lazım ben konulara cevap yazdığım zaman yukarıda alıntı nın yanında edit diye bişey çıkıyo o ne demek?ama sadece bende var heraldeee  |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
TÜRKÇEYE AYKIRI CÜMLELER KURUYOSUNDUR WERBMASTER DA DÜZELTMELER YAPIYODUR  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
| Edit Yani Düzenle Düzelt Demek Yazdığın Mesajlarda Düzeltmek istediğin Bir Şey olursa "Edit" İle Düzeltebilirsin. Yani Edit yazdığın mesajda değişiklik yapmana olanak sağlar. |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
| cemrekemermania çoğu zaman diğer üyelerle kavga ediyordu,ben ve (eminim)diğer üyelerde bundan rahatsızdık.elma yada neler söylemiş bencede banlanmayı hak etmişti.Bide bir şey söyleyeceğim,banlanan kişilerin mesajları siteden silinse nasıl olur?Hepsini silmek zor olabilir ama ziyaretçilerimiz bu mesajları okuyup site hakkında kötü düşünebilirler.Hiç olmazsa(varsa)küfürlü mesajlar silinse?? |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Salı, Ocak 16, 2007 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
AFERİN BİLMEDEN KONUŞMAMANI TAVSİYE EDERİM.BİRİ Bİ AÇIKLAMA YAPARSA SEVİNİRİM ADVENTUREMAN LÜTFEN Bİ AÇIKLAMA YAP BEN KONUŞMAK İSTEMİYORUM..  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar CeMrEkEmErMaNiA Banlandı yaptığı hatalı davranılardan dolayı ve bırcok kez tekrar uye oldu yıne banlandı sonra yaptığı yanlısları anladı ve ozur diledi bizde bir şans daha verdik ... Ve Bu Son Şansını İyi Değerlendireceğini Umut Ediyoruz. Biz İnsanları Kazanmaya Çalışıyoruz Kaybetmek İstemiyoruz Kimseyi yada Kimse Sevdiği Bir Ortamdan Uzaklasmasın İstiyoruz Ama bazen Çok İleri Gidilince Banlamak Zorunda Kalıyoruz Kimsenin Huzuru Kacmasın Diye Burda Genel Olarak Konusuyorum sadece CeMrEkEmErMaNiA hakkında konusmuyorum. Sizlerden Tek Ricam Kendinize ve Diğer Üylere Karsı Saygılı Olun, Kurallar ve Duyurular Dahilinde hareket Edin Bu Ortam Çok Süper Hale Gecelek Çok Kıskanılacak Şuanda Oyle Ama Daha da İleriye Götüreceğiz Hep Beraber ...
Son Olarak CeMrEkEmErMaNiA nın yeni Kullanıcı Adı relaxcemre |
|
|
|
|
| relaxcemre |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Kıdemli Üye

|
|