Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Duyuru

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 28, 2006 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Açıklama :
Sayın ugurk biz kimsenin düsünce özgürlüğünü kısıtlamıyorz siz televizyonda konusulan olayların etkisinde kalmıssınız galiba hangi düsünceniz kıstlanmıs asıl sız bızı guldurmeyın sızın uyarı almanız grup hepsi uyelerine karsı tavrınız, kullandığınız cümlelere dikkat etmeniz tarzında bir uyarı aldınız... Tabikide Herkes seviyor ve onun içinde sahiplenmeye kalkışmayın sizin daha fazla konusmaya hakkınız olsun dıye bu site var zaten ortada bir yanlışlık yok sadece sizden kullandığınız ifadelere dikkat etmeniz istenmiştir ... Baska Bir Sitede Olsanız Simdiye Kadar Çoktan Banlanmıştınız ... Biz Sadece Küçük Bir Uyarı Yapmışız Bu Çokmu Yanlış ? Bu Konuyu Uzatmanın ve Büyütmenin Bir Anlamı Yok Lütfen Kurallara ve Duyurularda ki Açıklamalara Uyunuz ...
Umarım Yeterli Bir Cevap Olmuştur.

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 28, 2006 23:39 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
ya sacma gelebilir ama bazı bolumler kilitli oluyor.nedenini sorsam?yok yani ona gore yanlıs bişey yapmayalım.Yaptıysamda ozur dilerim

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 28, 2006 23:54 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Estağfurullah Sorabilirsin tabiki niye saçma olsun ...
O Başlıkların Kilitli olmasının Sebebleri daha önce acılmış bir başlık olmasıdır yanı aynısından olabilir, eski bir konu olabilir, yanlış bir başlık olabilir, uygunsuz bir başlık olabilir, o konu kapanmış olabilir vb.
Kilitli başlıkların son mesajında açıklama vardır genellikle.

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yaw ben bişiy diycem niye heraçtığım sayfayı siliyosunuz ki ben kötü sayfalar açmıyorum ki 1 oldu 2 oldu 3 oldu10 olduuuuuuuuuuuuuuu!!!!!yeter yaf Mr. Green ama cidden yeter e silecekseniz niye başlık açmamıza izin veriyosunuz ki?? Evil or Very Mad Shocked Shocked Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad e yani size oluyo olan bi sürü sayfa siliceksiniz anlaşılan Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
CeMrEkEmErMaNiA demiş ki:
yaw ben bişiy diycem niye heraçtığım sayfayı siliyosunuz ki ben kötü sayfalar açmıyorum ki 1 oldu 2 oldu 3 oldu10 olduuuuuuuuuuuuuuu!!!!!yeter yaf Mr. Green ama cidden yeter e silecekseniz niye başlık açmamıza izin veriyosunuz ki?? Evil or Very Mad Shocked Shocked Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad e yani size oluyo olan bi sürü sayfa siliceksiniz anlaşılan Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Aynı başlıktan bir tane daha vardır .Ondan silinmiştir.Yada başlık yanlış

konu altına açılmıştır.Yada site ile alakası olmayan bir başlıktır.

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
haaaaaa hakketen site ile alakası yoktu onların Mr. Green Mr. Green Mr. Green Embarassed Razz Mr. Green

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Görevli Görevli
Arkadaşım ciddi ol biraz.Sorduğun soruya cevap yazdım.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Site Admin Site Admin
Artık...
1- Font Boyutu ( Yazı Boyutu ), Standartın Üstünde Büyük Olan,
2- Font Rengi ( Yazı Rengi ) Değişik Renklerde Olan,
3- Türkçe ile alakasız Türkçe ingilizce karışımı yada Türkçe Kelimelerin Kısaltılmış şekli ile yazılan. Kısaca Türkçeyi Yozlaştıran yada Türkçe ile Alakasız Kelimeler içeren ( Lütfen Türkçemizi Güzel Kullanalım ve Sahip Çıkalım )
Mesajlarınız Direkt Silinecektir ...
Sonrasında Benim Mesajlarım Niye Siliniyor Diye Sormayın...

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
ok yaf özür kötü bişiy demedim ki herşeye kızıyosunuz a-aaa

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 19:36 - Mesaj konusu: öfff
Takımdan Takımdan
ya kavga çıkarmayın gene lütfen cemrekemermania biraz ciddi ol hepsihakan a katılıyorum Exclamation

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 6, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
YAW TAMAM HEMEN OLAY ÇIKARMAYIN.ELMA BU OLAYLA NE ALAKAN VAR ONU ANLAMIŞ DEĞİLİM Confused NEYSE BOŞVER TEŞEKKÜR EDERİM SORUMA CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN... Idea Shocked Smile TAMAM MI??BİTTİ OLAY KAPANDI.. Wink Idea Idea Laughing Very Happy BİTTİİİ YOK BİŞİYYY Very Happy ........

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 9, 2007 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
Takımdan Takımdan
Confused Confused Confused bir konuda görüşlerimi söyledim ve bunu da suç olduğunu düşünmüyorum cemrekemermania Wink Mad Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Twisted Evil

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 12, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
ben de suç olduğunu sölemedim zaten canım Wink

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
yaff bir birinizle atısmayın simdi root size ceza verecek.

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru
hehe Rolling Eyes konu kapandı
Arrow BENCE!!!
HEM DE ÇOKKKTAAANN Razz Mad Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi