| Yazar |
Mesaj |
| < |
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Üye

|
Bu yüzden bizde siteye özen gösterelim arkadaşlar  |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
birşey söylemek istiyorum burası nekadar uygun bilmiyorum en uygun yer burası gibiydi.
şimdiye kadar resim galerisine birçok resim gönderdim. ama ne hikmetse bir tanesi bile benim kullanıcı adımla çıkmadı. bu sorunu dikkate alırsanız çok sevinirim çünkü ben o resimleri çok uğraşıp arayıp buluyorum ve bir değeri olur mu bilmem ama ben o resimler için emek harcıyorum. sonuçta gönderdiğim resimleri başka üyelerin nickiyle gördüğüm zaman çok üzülüyorum. lütfen bu konuya bir açıklık getirebilir misiniz? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Tabiki açıklık getirelim daha öncede söyledik defalarca yine söyleyelim.
- Yüklediğiniz resimlerin boyutları uygun değilse,
- Resimler üzerinde başka sitelerin reklamı veya çeşitli yazılar varsa,
- Yüklediğiniz resimler sitenin galerisine daha önceden başka biri tarafından yüklenmişse,
- Resimler net değilse,
- Resim adı, resim açıklaması, anahtar kelimeler alanları düzgün yazılmamışma yada resimle alakasız saçma şeyler yazılmışsa,
- Bazı özel olduğunu düşündüğümüz resimleri ise özel hayata girdiği gerekçesiyle galerimizde olmasa bile onaylamıyoruz.
Yukarıda ki maddelere göre onaylama yapılmaktadır.
Örneğin aynı fotoğrafı iki farklı üyede yüklemişse biri Resim adını, resim açıklamasını ve anahtar kelimeleri düzgün yazmışsa düzgün yazanın ki onaylanır diğeri silinir. Eğer ikiside düzgünse bu sefer resimleri siteye yükleme tarihlerine bakarız ilk hangisi yüklediyse onun yüklediği onaylanır.
Ek olarak sonuçta ben sen yarışından kurtulup biz kavramını kazanmanız daha güzel olacaktır. Galeriye sen veya başkası yüklemiş ve diğer arkadaşlarıyla paylaşmış amaç bir zaten üzülecek bir şey yok bunda bencillik yapmayın arkadaşlar.. |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Takımdan

|
öncelikle sözlerimi dikkate aldığınız ve cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Benim durumumu lütfen bencillik olarak görmeyiniz. Ben sadece galeriye eklediğim resimleri başkası tarafından gönderilmiş olarak görünce şoka uğradım. Ayrıca yazınızdada durumu çok güzel açıklamışsınız.
size çok teşekkür ederim.
saygılar... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Site Admin

|
Bize güven. Ayrım yok sadece kurallar çerçevesinde herşey buda zaten herşeyin daha iyi ve daha adeletli olması için. |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Duyuru |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ya ben bişey sorabilirmiyim sitede bazı yerlere kilit vurulmuş acaba niye |
|