| Yazar |
Mesaj |
| < |
ayrılılıklardan sonra ilk önce hangi çift beraber olur
| cemre-emre |
| [ 68 ] 43% |
| |
| cemre-murat |
| [ 8 ] 5% |
| |
| gülçin-mert |
| [ 50 ] 31% |
| |
| eren-barış |
| [ 31 ] 19% |
| |
Toplam Oylar : 157 |
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 03:29 - Mesaj konusu: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
| ayrılmayan gülçin ve mert kalmıştı onlarda ayrıldı ama bana göre en erken gülçin ve mert beraber olurlar gene zeynep araya girer ve düzeltir diye düşünüyorum peki ya sizin fikirleriniz |
|
|
|
|
| ysmn2 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 09:40 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Yeni Üye

|
ben yaseminle korkutu merak ediyorum korkut geldi ama bence yasemine düğüne gelmiyormusun felan diye soracak yani almaya gelmiştir diye düşünüyorum ama umarım yanılırım şöylede olabilir korkut içeri girer yasemini almaya yasemin gitmem der sonra bunlar konuşmaya felan başlar belki yasemin ona aşkını itraf eder gibi birşey olur korkutta düğünden vazgeçer benim fikrim bunlar.
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uygun mesaj yazınız.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir. |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
| ysmn2 bende senin gibi düşünüyorum banada öyle geliyorki korkut onu almaya geldi ama sonrasını çok merak ediyorum gene her zaman ki gibi en merak ettirici yerde bitti |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
| birde merak ettiğim şey ilk önce hangi çift in tekrar beraber olacağı |
|
|
|
|
| SAKOPA |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
gülçin dayanamaz ilk önce onlar bir araya gelirler diye düşünüyorum  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Görevli

|
belli olmaz ama ben cemre ile murat diyorum  |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
| darkangell senin söylediğin de mantıklı geliyor bana çünkü murat cemreye sakladığı foto albümü verince cemrenin içinde bir his uyandı olabilir diyorum |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bana göre de Eren ve Barış gibi geliyor  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Görevli

|
cimcimedilan demiş ki: Bana göre de Eren ve Barış gibi geliyor 
ben hiç sanmam çünkü eren oyun oynadı ve oyun bitti |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Görevli

|
naz09 demiş ki: cimcimedilan demiş ki: Bana göre de Eren ve Barış gibi geliyor 
ben hiç sanmam çünkü eren oyun oynadı ve oyun bitti evet bencede ama belli olmaz  |
|
|
|
|
| Stacey |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Üye

|
bence korkutla yasemin
YOK |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ya neden şıklarda yasemin-korkut yok  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar |
|
|
Kıdemli Üye

|
1-şıklarda korkut-yasemin yok
2-tabii-ki gülçin ve mert  |
|
|
|
|
|
|