Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Dördüde aşk acısı çekiyolar

ayrılılıklardan sonra ilk önce hangi çift beraber olur

cemre-emre  
43%
  [ 68 ]  43%

cemre-murat  
5%
  [ 8 ]  5%

gülçin-mert  
31%
  [ 50 ]  31%

eren-barış  
19%
  [ 31 ]  19%

Toplam Oylar : 157
MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 03:29 - Mesaj konusu: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
ayrılmayan gülçin ve mert kalmıştı onlarda ayrıldı ama bana göre en erken gülçin ve mert beraber olurlar gene zeynep araya girer ve düzeltir diye düşünüyorum peki ya sizin fikirleriniz

ysmn2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 09:40 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Yeni Üye Yeni Üye
ben yaseminle korkutu merak ediyorum korkut geldi ama bence yasemine düğüne gelmiyormusun felan diye soracak yani almaya gelmiştir diye düşünüyorum ama umarım yanılırım şöylede olabilir korkut içeri girer yasemini almaya yasemin gitmem der sonra bunlar konuşmaya felan başlar belki yasemin ona aşkını itraf eder gibi birşey olur korkutta düğünden vazgeçer Smile benim fikrim bunlar.

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uygun mesaj yazınız.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir.

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:05 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
ysmn2 bende senin gibi düşünüyorum banada öyle geliyorki korkut onu almaya geldi ama sonrasını çok merak ediyorum gene her zaman ki gibi en merak ettirici yerde bitti

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
birde merak ettiğim şey ilk önce hangi çift in tekrar beraber olacağı

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
gülçin dayanamaz ilk önce onlar bir araya gelirler diye düşünüyorum Cool Cool Cool

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Görevli Görevli
belli olmaz ama ben cemre ile murat diyorum Confused

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
SAKOPA demiş ki:
gülçin dayanamaz ilk önce onlar bir araya gelirler diye düşünüyorum Cool Cool Cool

banada öyle geliyor

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
darkangell senin söylediğin de mantıklı geliyor bana çünkü murat cemreye sakladığı foto albümü verince cemrenin içinde bir his uyandı olabilir diyorum

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bana göre de Eren ve Barış gibi geliyor Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Görevli Görevli
cimcimedilan demiş ki:

ben hiç sanmam çünkü eren oyun oynadı ve oyun bitti

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Görevli Görevli
naz09 demiş ki:
cimcimedilan demiş ki:

ben hiç sanmam çünkü eren oyun oynadı ve oyun bitti
evet bencede ama belli olmaz Exclamation Very Happy

Stacey
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
bence gülçün mert

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Üye Üye
bence korkutla yasemin

YOK

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya neden şıklarda yasemin-korkut yok Exclamation Very Happy

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Dördüde aşk acısı çekiyolar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1-şıklarda korkut-yasemin yok
2-tabii-ki gülçin ve mert Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi