Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 00:44 - Mesaj konusu: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Site Admin Site Admin
İyi ki Doğdun Cemre...
İyi ki Varsın...
İyi ki Bizlerlesin...
Sağlıklı, Başarılı ve Mutlu Nice Yıllara...

GrupHepsi.Org

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Site Admin Site Admin
Nice yıllara Smile

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
NİCE MUTLU YILLARA CEMREEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!İYİKİ VARSIN................SENİ ÇOOOK SEVİYORUZ.......... Smile

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
BU ARADA ANA SAYFA GERÇEKTENNNNNN SÜPER OLMUŞ.....ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR...YALNIZ CEMRECİM İNŞALLAH BUNLARI GÖRÜR BU ARADA MEKTUBUNA VEYA MAİLİNE CEVAP GELEN OLDUMUUU???????CEMRECİM NOLUR BUNLARI GÖRÜNCE NİZE Bİ TEŞEKKÜR MESAJI YAZ????????? Embarassed Sad Smile Question Question

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Doğum günün kutlu olsun Cemre!
Seni çok seviyoruz..
İyiki varsınız Hepsi Exclamation

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
seninle birlikte mutlu sağlıklı nice senelere seni seviyorum
cemrem

xxxcmreem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
DOGDUGUN GUN BULUTLARI YIRTARAK, BIR GUNES GIBI ETRAFINA AYDINLIK SACARAK GIRDIN HAYATA. HEP SEVGIYLE YASA! NICE yıllara KÖMÜR PRENSESİM

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
doğumgünün kutlu olsun cemrecim Very Happy Very Happy

iskoiskoisko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
mutlu yıllar cmrem

cerenhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Cemre ablacığım.Seni çok seviyorum.Keşke sana hediye alma şansım olsaydı.Ama ben yine de sana öpücüklerimi yolluyorum...

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
Nice yıllara Cemre ..

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
ana sayfa çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık iyiki doğdun cemree

NAZLICEMRE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
cemrem iyiki varsın seni herkesten cok sewiyorum....iyiki doğdun bebeğimmm Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
elma ya katılıyorum ana sayfa çok güzel olmuş eğer hoparlörünüzün sesi kapalıysa açın müzikte çalıyor. Smile

unsal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:40 - Mesaj konusu: :D
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre Doğum gününü kutluyorum Başarılarının devamını diliyorum Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi