| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
| adventureman |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 00:44 - Mesaj konusu: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Site Admin

|
İyi ki Doğdun Cemre...
İyi ki Varsın...
İyi ki Bizlerlesin...
Sağlıklı, Başarılı ve Mutlu Nice Yıllara...
GrupHepsi.Org
 |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Site Admin

|
Nice yıllara  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Görevli

|
NİCE MUTLU YILLARA CEMREEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!İYİKİ VARSIN................SENİ ÇOOOK SEVİYORUZ..........  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Görevli

|
BU ARADA ANA SAYFA GERÇEKTENNNNNN SÜPER OLMUŞ.....ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR...YALNIZ CEMRECİM İNŞALLAH BUNLARI GÖRÜR BU ARADA MEKTUBUNA VEYA MAİLİNE CEVAP GELEN OLDUMUUU???????CEMRECİM NOLUR BUNLARI GÖRÜNCE NİZE Bİ TEŞEKKÜR MESAJI YAZ?????????  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
Doğum günün kutlu olsun Cemre!
Seni çok seviyoruz..
İyiki varsınız Hepsi  |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
seninle birlikte mutlu sağlıklı nice senelere seni seviyorum
cemrem |
|
|
|
|
| xxxcmreem |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
| DOGDUGUN GUN BULUTLARI YIRTARAK, BIR GUNES GIBI ETRAFINA AYDINLIK SACARAK GIRDIN HAYATA. HEP SEVGIYLE YASA! NICE yıllara KÖMÜR PRENSESİM |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
doğumgünün kutlu olsun cemrecim  |
|
|
|
|
| iskoiskoisko |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cerenhepsi |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Üye

|
| Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Cemre ablacığım.Seni çok seviyorum.Keşke sana hediye alma şansım olsaydı.Ama ben yine de sana öpücüklerimi yolluyorum... |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
| ana sayfa çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık iyiki doğdun cemree |
|
|
|
|
| NAZLICEMRE |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
cemrem iyiki varsın seni herkesten cok sewiyorum....iyiki doğdun bebeğimmm  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
elma ya katılıyorum ana sayfa çok güzel olmuş eğer hoparlörünüzün sesi kapalıysa açın müzikte çalıyor.  |
|
|
|
|
| unsal |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 20:40 - Mesaj konusu: :D |
|
|
Yeni Üye

|
Cemre Doğum gününü kutluyorum Başarılarının devamını diliyorum  |
|