Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok heyecanlıyım ya Laughing
Sadece bir gün kalmış Shocked

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay inanmıyorum yarın Cemre'min doğum günü...Shocked Laughing

GulciNesli
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
dogum günün kutlu olsun cemrecigim Very Happy

burcincemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
nice yıllara

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay Cemre'min yarın doğum günüü...Ayy ben yarın bırakacağım işimi... Laughing Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Belki bu gün dizidede kutlarlar doğum gününü Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok heyecanlı ya son 1 gün...

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Belki bu gün dizidede kutlarlar doğum gününü

sanmam fragmanda hiç görmedim... Confused

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Hepsinin en özel kızının doğum gününe sadece 1 gün var.İyi ki doğacaksın Cemre! Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 03:34 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim
Gelemedik ama unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN, Cemre... Tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara... Razz

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Sanırım ilk ben Cemre' min doğum gününü kutlayacağım. Cemre' m seni çooook ama çok seviyorum. İyi ki bir grup oluşturmuşsunuz da seni tanımışız. Nice yıllara. Arkadaşlar inşallah Cemreli nice yıllar geçireceğiz. Tekrar doğum günün kutlu olsun Cemre' m... Razz Hep gül Cemre'm. Sana gülmek yakışıyor. Very Happy Very Happy

En son mandalina19 tarafından Pazar, Şubat 17, 2008 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cisil92
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
Doğun günün kutlu olsun Cemre Abla.... Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Cemre doğum günün kutlu olsun aşkım...
Yanında olmayı o kadar isterdim ki..
Ama bir yolunu bulup bugün senin doğumgününü kutluyacam.

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugün Cemre'min doğum günü..İlk doğum gününü ben kutluyorumm..Yuppi... Razz Razz

İyi ki doğdun Cemre...Nice seneleree..Seni çOoO......k seviyoruz.... Laughing Razz Razz

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cemre Kemer
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun Cemre Nice yıllara... Gruptan yeni albüm bekliyoruz. Seni çok seviyoruz.... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi