Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre

cemrekolik1907
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 19, 2007 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
ona çok güzel birşey hazırlamayı düşünüyorum doğum günü için şubat'a kadar biter heralde çok özel birşey olacak.

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.

bahcevan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
iyiki doğdun cemre 17şubat ta daha var ama bugün kutlasak birşey olmaz herhalde nice yıllara Wink

suude
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 21:36 - Mesaj konusu: cemre
Yeni Üye Yeni Üye
Cemrem doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum keşke senle buluşabilsem seni bir ekz görebilsem yeter bana Crying or Very sad

cemreninhayran
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 11, 2007 13:42 - Mesaj konusu: iyki doğdun
Yeni Üye Yeni Üye
sabah uyandığımda yaşadığımın farkına varmadan önce seni özlediğimi fark ettim.... cemrem iyiki doğdun.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Az kalmış Cemre'nin doğum gününe ya 12 gün var. Shocked

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
evet ufffff gelse şu 17 şubat artık

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
İstanbul'da oturanlar çok şanslı...
17 Şubat'ta bir konser daha var.
Tam da Cemre'nin doğum gününe denk geliyor.

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
evet ben gitmeyi düşünüyorum evde bir telaş ben babamı ikna etmeye çalışıyorum

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
ben maalesef gidemem Crying or Very sad

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Keşke ben de gidebilsem 17 Şubat'daki konsere Crying or Very sad

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre'nin doğum gününe son 11 gün kaldı... Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Evet az kaldı Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet çok az kaldı.. cemrenin doğum günündeki konser istanbulda nerede? bilen varsa yazsın lütfen.. Exclamation

bradpitt
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
Selam cemre'cim doğum günün kutlu olsun Embarassed

yakopss93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar cemreye 17 şubatta çok büyük süpriz yapacam aynı yerde oturduğumuz için 17 şubat sabağı kapısına gül ve mektup bırakcam
bu arada 17 şubattaki konser Bostancı Gösteri Merkezindedir saat 18:00 başlıcak konser....

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi