| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
| CanoCaniko |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
iyiki doğdun cemree abla doğum günün kutlu olsun  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Cemre ablacım doğum günün kutlu olsun
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 02:26 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Görevli

|
Kuzum herşeyimsin sen benim aşkım.... Seniçok çokçok anlatılmayacak kadar çok seviyorum....Seni test kitaplarımdan bile çok seviyorum bir tanem... Heh anlattım...
Tüm gün derslerle boğuştum ve ancak girebildim yarım saatliğine ve ancak bunu yapabildim ama sana herşeyim feda olsun kuzum....
 |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 02:31 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Üye

|
Doğum günün kutlu olsun Cemre'm..Allah uzun ömürler versin.. (: ...Seni çok seviyorum hemde herşeyden çok  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Üye

|
teşekkürler darkangell  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Dün koyamamıştım çok kısıtlı vaktim vardı ben de bugün koydum.
İyi ki doğdun Cemre... |
|
|
|
|
| cemredilasehre |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 08:58 - Mesaj konusu: cemre abla bn büşra |
|
|
Yeni Üye

|
doğum gününü en içtenlikle kutlar iyiki varsın diyorum çoook iyi birisin
 |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Görevli

|
Beyza çok güzel olmuş..  |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Üye

|
doğum günün kutlu olsun  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Doğum günün kutlu olsun Cemre!!Sen müthiş bir insansın!!Seni Seviyorum..  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bugün doğum günün değil ama içimden geldi iyiki doğdun ve bizimlesin Cemre'm |
|
|
|
|
| cemrecionur |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
Dogum günü kutlu olsun....17 şubat 1985 burcumuz aynı bende 02 şubat 90   dizlerden izledigim ve biyografini okuduğum kadarıyla biraz benziyoruz huy bakımından sanırsam.... |
|
|
|
|
| jnmcemrem |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| duygu1hepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Yeni Üye

|
cemre doğum günün kutlu olsun kendine iyi bak  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 23:49 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| canım cemrem doğum günün kutlu olsun |
|
|
|
|
|
|