Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre

CanoCaniko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
iyiki doğdun cemree abla doğum günün kutlu olsun Smile

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre ablacım doğum günün kutlu olsun
Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 02:26 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
Kuzum herşeyimsin sen benim aşkım.... Smile Seniçok çokçok anlatılmayacak kadar çok seviyorum....Seni test kitaplarımdan bile çok seviyorum bir tanem... Smile Very Happy Heh anlattım... Laughing

Tüm gün derslerle boğuştum ve ancak girebildim yarım saatliğine ve ancak bunu yapabildim ama sana herşeyim feda olsun kuzum.... Smile

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 02:31 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
Doğum günün kutlu olsun Cemre'm..Allah uzun ömürler versin.. (: ...Seni çok seviyorum hemde herşeyden çok Laughing

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
teşekkürler darkangell Very Happy Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Dün koyamamıştım çok kısıtlı vaktim vardı ben de bugün koydum.
İyi ki doğdun Cemre...

cemredilasehre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 08:58 - Mesaj konusu: cemre abla bn büşra
Yeni Üye Yeni Üye
doğum gününü en içtenlikle kutlar iyiki varsın diyorum çoook iyi birisin
Smile Rolling Eyes Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Görevli Görevli
Beyza çok güzel olmuş.. Laughing

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
doğum günün kutlu olsun Mr. Green

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Doğum günün kutlu olsun Cemre!!Sen müthiş bir insansın!!Seni Seviyorum.. Laughing

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugün doğum günün değil ama içimden geldi iyiki doğdun ve bizimlesin Cemre'm

cemrecionur
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
Dogum günü kutlu olsun....17 şubat 1985 burcumuz aynı bende 02 şubat 90 SmileSmileSmile dizlerden izledigim ve biyografini okuduğum kadarıyla biraz benziyoruz huy bakımından sanırsam....

jnmcemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
iyi ki doğdun cemre

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Yeni Üye Yeni Üye
cemre doğum günün kutlu olsun kendine iyi bak Smile

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 23:49 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
canım cemrem doğum günün kutlu olsun

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi