| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
| gizem1556 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mutlu yıllara Cemre abla umarım bu yıl dilediğin gibi mutlu olursun SENİ ÇOK SEVİYORUZ
İYİ Kİ DOĞDUN |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
İyi ki doğdun Cemrecim.Umarım tüm ömrünü benim gibi senin için yanıp tutuşan fanlarına albüm yapmakla,dizi çevirmekle,Konserler vermekle geçirirsin.Tabiki Hepsinin Bir çeğreği olarak...
Seni çok ama çok seviyorum. Çok duygulandım. |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
| Doğum günün kutlu olsun Cemre iyiki varsın... |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
iyi doğdun uçan süpürgemiz nice nice senelere tüm hepsi fanlarıyla birlikte  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bugün hayatımın anlamı birtanemin tek aşkımın doğum günün kutlu olsun...İyi ki varsın.İyi ki hayatımdasın.İyi ki seni tanıdım.Nice nice yıllara meleğim.Bunu sakın unutma seni çok ama çok seviyorum.Keşke şuan yanında olabilseydim ama malesef bu imkansız
Bunlar hediyen aşkım:
 |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle .. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cemre Abla..  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKİTOM... |
En son yasmincemroshh tarafından Pazar, Şubat 17, 2008 17:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Doğum günün kutlu olsun.
İyiki varsın... |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
Cemre'm aşkım..
Doğum günün kutlu olsun meleğim benim..!!
İyiki varsın..  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
İyi ki doğdun lokumum...
İyi ki varsın...
İnşallah bir ömür boyu sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu,başarılı,huzur dolu bir hayat geçiririrsin.
Allah,yüreğinden mutluluğu,yüzünden o tatlı tebessümü;kalplerimizden senin sevgini,dillerimizden sana olan dualarımızı eksik etmesin...
Seni çok seviyorum...Nice mutlu yıllara... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
Buda benden..
 |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
İyiki varsın meleğim bunlar benim sana hediyem;
Not : bu resme hasta oldum o yüzden hepsini bu resimden yaptım
Seni çok seviyorum Bitanem !!! |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Üye

|
doğum günün kutlu olsun cemre ayrıca tesadüfe bakın bugün benim annemin de doğum günü  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Takımdan

|
Aa ne güzel..
Anneninde doğum günü kutlu olsun canım...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre |
|
|
Kıdemli Üye

|
| doğum günün kutlu olsun CEMRE'CİM iyiki varsın |
|
|
|
|
|
|