Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cemre'nin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mutlu yıllara Cemre abla umarım bu yıl dilediğin gibi mutlu olursun SENİ ÇOK SEVİYORUZ
İYİ Kİ DOĞDUN

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
İyi ki doğdun Cemrecim.Umarım tüm ömrünü benim gibi senin için yanıp tutuşan fanlarına albüm yapmakla,dizi çevirmekle,Konserler vermekle geçirirsin.Tabiki Hepsinin Bir çeğreği olarak...

Seni çok ama çok seviyorum. Crying or Very sad Çok duygulandım.

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Doğum günün kutlu olsun Cemre iyiki varsın...

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
iyi doğdun uçan süpürgemiz Wink nice nice senelere tüm hepsi fanlarıyla birlikte Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugün hayatımın anlamı birtanemin tek aşkımın doğum günün kutlu olsun...İyi ki varsın.İyi ki hayatımdasın.İyi ki seni tanıdım.Nice nice yıllara meleğim.Bunu sakın unutma seni çok ama çok seviyorum.Keşke şuan yanında olabilseydim ama malesef bu imkansız Sad
Bunlar hediyen aşkım:
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle .. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cemre Abla.. Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kullanicilarin Eklemis oldugu resimKullanicilarin Eklemis oldugu resim

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKİTOM...

En son yasmincemroshh tarafından Pazar, Şubat 17, 2008 17:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun.
İyiki varsın...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Cemre'm aşkım..
Doğum günün kutlu olsun meleğim benim..!!
İyiki varsın.. Smile

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
İyi ki doğdun lokumum...
İyi ki varsın...
İnşallah bir ömür boyu sevdiklerinle beraber sağlıklı,mutlu,başarılı,huzur dolu bir hayat geçiririrsin.
Allah,yüreğinden mutluluğu,yüzünden o tatlı tebessümü;kalplerimizden senin sevgini,dillerimizden sana olan dualarımızı eksik etmesin...
Seni çok seviyorum...Nice mutlu yıllara...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Buda benden..

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
İyiki varsın meleğim bunlar benim sana hediyem;

Not : bu resme hasta oldum o yüzden hepsini bu resimden yaptım Laughing

Seni çok seviyorum Bitanem !!!

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Üye Üye
doğum günün kutlu olsun cemre ayrıca tesadüfe bakın bugün benim annemin de doğum günü Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Takımdan Takımdan
Aa ne güzel.. Smile
Anneninde doğum günü kutlu olsun canım... Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Cemre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
doğum günün kutlu olsun CEMRE'CİM iyiki varsın

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi