Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Doğum Günü ...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Öhöö.. Pardon öksürük tuttu...Very Happy Ses; bir, iki, ses; bir, iki.. Ses veriyorum, doğum gününüz kutlu olsun kardeşler...Smile Hayat elimizden kum tanesi gibi akıp geçiyor.. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Çok Teşekkür ederim herkese.. Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Burak ve İlayda doğum gününüz kutlu olsun hediyeniz gelecek bekleyin Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 12:33 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Kutlayan herkese çok teşekkürler..
Sağolun!! Smile Razz

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Burak'cım siteye girememiştim de nice yıllara canım... Smile
Smile

iLy'mm sana mesaj atmıştım zaten... Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Evet güzelim.. Wink
Tekrar tekrar çok sağolun canlarım benim!! Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Çok sağolun. Smile

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Üye Üye
Bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya.. Sad İlayda'cım çok özür dilerim ne kadar utandığımı anlayamazsın nasıl yazmam ben ya canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah dileklerin gerçekleşir... Embarassed Smile

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün doğanların doğum günü kutlu olsun hayatta başarılar dilerim Very Happy Very Happy Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günleriniz kutlu olsun canlarım dilerim ki bir doğum gününüzü Hepsi ile birlikte kutlarsınız!! (Sanırım bizim için en iyi dilek)

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
herhalde öyle bir durum olursa o doğum günü hayat boyu unutulmaz Very Happy Very Happy Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet neyse konuyu ben değiştirdim ama konuya dönelim Very Happy Very Happy

Herkesin doğum günü kutlu olsun (toptan)

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
2 temmuzda doğan herkesin doğum gününü kutlarım

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Olsun Sena'cım önemli değil,teşekkürler..
Bugün doğanların doğum günü kutlu olsunn!! Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
204. sayfa (Toplam 238 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 236, 237, 238  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi