Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Doğum Günü ...

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Doğum günün kutlu olsun "darkangell" Wink

Kağan.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Burak ve İlayda doğum gününüz kutlu olsun ayrıca bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İkinizinde doğum günleri kutlu olsuunn!!

İlayda'ya:İyiki doğdun canımm sen o kadar tanımasmada çokkk seviyorum.Umarım bütün hayallerin gerçekleşir.Nice Eren'li ve hepsiyi yılllara...Sana yaptım umarım beğenirsin:

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Burak:İyiki doğdun iyiki bizimlesin.Seni o kdara tanımasamda çok iy biri olduğunu biliyorum seni seviyorum.Nice Gülçin'li ve hepsili yıllara.Bunu sana yaptım umarım beğenirsin:

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa canlarım üzgünüm biraz geç kaldım ama hepinizin doğum günü kutlu olsun!!!!!!

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Canlarım benim yaa çok sağolun..
Öncelikle doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim..
İlkay'cım bu güzel hediyen için sanada çok teşekkür ederim canım.. SmileSmile
İyiki varsınız yaa !! Embarassed Crying or Very sad Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Burak ve İlayda doğum gününüz kutlu olsun

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli değil İlayda'cım sende iyiki versın neyse sohbet olmasın

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
ilkaycemre21 beğenmem mi hiç harikasın.Çok teşekkür ederim bende seni çok seviyorum. Smile

Hersekese çok teşekkür ederim.Çok değer veririm böyle şeylere çok sağolun. Wink Smile

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Site Admin Site Admin
Burak , İlayda ve diğer tanımadığım tüm arkadaşların doğum günleri kutlu olsun, nice yıllara Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Çok sağol Murat Abicim.. SmileSmile Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Site Admin Site Admin
oo 13 16 olmuşsunuz Smile

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Büyüdük büyüdük..Maşallah diyin bizee Laughing Smile
14'e girdim ama maalesef her sorana 13 diyorum !! Crying or Very sad Laughing Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Teşekkürler Murat abi.. Smile

Evet ya kendimi genç gibi hissediyorum. Very Happy Very Happy

2 yaş aldım bu sitede ne mutlu bana. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Site Admin Site Admin
Maşallah Maşallah Smile

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burak02 ve darkangel doğum gününüz kutlu olsun.ve tabiki bugün doğan diğer herkes.Nice mutlu yıllara,gruphepsi.org lu yıllar Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
203. sayfa (Toplam 286 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 284, 285, 286  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi