Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Doğum Günü ...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 00:03 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
saat tam olarak 24.00 sevgili arkadaşımız Mayko reşit oldu yani 18 yaşına bastı...
Sevgili Mehmet nice hepsili senelere...
Doğum gününü ilk kutlama görevini senden zorla aldığım için çok ama çok mutluyum Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Görevli Görevli
Doğum günün kutlu olsun Mehmetim. Yeni yaşın sana mutluluk huzur getirsin.
İnşaallah yeni yaşınla birlikte hepsi'yi de görmek daha bir kısmet olur. Bu arada 18 yaşının kıymetini bil kerdeşim. Tekrar Hepsili, hepsisiz nice yıllara... Very Happy Wink Allah yüzünü soldurmasın. Smile

En son devrem tarafından Salı, May 13, 2008 00:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Gecenin bir körüne kadar bekleyip 13 Mayıs'ın daha ilk dakikasında doğum günümü kutlayan arkadaşlara Özgür'e Serdar'a ve Naz'a ayrıca burada bağlantı sorunları yüzünden bulunamasa da beni unutmayan Sümbül'e çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar. İyi ki bu yaşa sizinle birlikte girdim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum Razz

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 11:00 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun seninde doğum günün kutlu olsun mehmet iyiki doğdun

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Site Admin Site Admin
Doğum günününüz kutlu olsun arkadaşlar. Ve Mehmet nice yıllara. Wink

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Mehmet doğum günün kutlu olsun.Nice senelere...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:33 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet abi doğum günün kutlu olsun

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Mehmet Abii!! Doğum günün kutlu olsuun. Daha nice nice 18 yaşlara. Smile Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet abi doğum günün kutlu olsun nice 18 yaşlara seni çok seviyorum seviyoruz seviyorlar herkes seni çok seviyor çünkü sen çok iyi birisin ve çok değerlisin sen birtanesin Mehmet abicim nice yıllara iyiki varsın...

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Site Admin Site Admin
Bugün doğum günü olan herkesin ve Mayko'nun doğum günü kutlu olsun..
Umarım bu yeni yaşınızda herşey gönlünüzce olur..

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Takımdan Takımdan
Pek tanışmasak da doğum günün kutlu olsun Mayko.... Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
doğum günün kutlu olsun, nice senelere

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet doğum günün kutlu olsun...Nice yıllara!.. Wink

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Doğum Günü ...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun Mehmet. Nice mutlu senelere Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
174. sayfa (Toplam 208 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 206, 207, 208  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi