Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:09 - Mesaj konusu: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Bazı dizilerde Gençlerin odalarında Hepsi posterleri asılı.

Benim farkettiklerim Yaprak Dökümü ve Bez Bebek.

Sizin Hepsi posterlerini farkettiğiniz diziler var mı?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Görevli Görevli
Poster değilde, Selena'da bir şahıs arabasında çok güzelsin adlı şarkıyı dinliyordu... Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla hiç dikkat etmedim..

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Uzat elini şarkısını dinliyordu Selenada. Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Bir tek Bez Bebek' i biliyordum. Gülçin' in Tempo' dan bir posteri vardı.

aydacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Yeni Üye Yeni Üye
ben (bez bebek,selena) gibi diziler izlemiyorum ama kardeşim izlerken gördüm bez bebekte!!(bir tek Hepsi1'i izliyorum) Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Valla bende hiç farketmedim... Rolling Eyes

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bende hiç dikkat etmedim . . .

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bez bebekte 2 tane Gülçin posteri gördüm kardeşim izlerken

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben poster bez bebek ve selenada gördüm ama bez bebekte çocuklar uzat elini yi dinliyorlardı Smile

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende kavak yellerinde gördüm özgür çevik'in evindeydi galiba ama küçük bir resimdi son anda cemreyi farkettim o resme benzer bir resimleri var ama olmayadabilir

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aa evet ben de bez bebekte görmüştüm. Ama yakından göremediğim için hepsi posteri olup olmadığını anlayamamıştım. Demekki benim gördüğüm hepsi posteriymiş. Bez bebekten başka bir dizide ben hepsi posteri görmedim....

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Dizi izlemediğim için farkedemem de... Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Görevli Görevli
Alıntı:
aydacemre demiş ki;

ben (bez bebek,selena) gibi diziler izlemiyorum ama kardeşim izlerken gördüm bez bebekte!!(bir tek Hepsi1'i izliyorum)

Ben izliyorum mu dedim yav...! Gördüm denk geldi. Confused

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Aynen Naz. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi