| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri |
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:09 - Mesaj konusu: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Bazı dizilerde Gençlerin odalarında Hepsi posterleri asılı.
Benim farkettiklerim Yaprak Dökümü ve Bez Bebek.
Sizin Hepsi posterlerini farkettiğiniz diziler var mı? |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Görevli

|
Poster değilde, Selena'da bir şahıs arabasında çok güzelsin adlı şarkıyı dinliyordu...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla hiç dikkat etmedim.. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Uzat elini şarkısını dinliyordu Selenada.  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
| Bir tek Bez Bebek' i biliyordum. Gülçin' in Tempo' dan bir posteri vardı. |
|
|
|
|
| aydacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Yeni Üye

|
ben (bez bebek,selena) gibi diziler izlemiyorum ama kardeşim izlerken gördüm bez bebekte!!(bir tek Hepsi1'i izliyorum)  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Valla bende hiç farketmedim...  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Valla bende hiç dikkat etmedim . . . |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben bez bebekte 2 tane Gülçin posteri gördüm kardeşim izlerken |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben poster bez bebek ve selenada gördüm ama bez bebekte çocuklar uzat elini yi dinliyorlardı  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende kavak yellerinde gördüm özgür çevik'in evindeydi galiba ama küçük bir resimdi son anda cemreyi farkettim o resme benzer bir resimleri var ama olmayadabilir |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aa evet ben de bez bebekte görmüştüm. Ama yakından göremediğim için hepsi posteri olup olmadığını anlayamamıştım. Demekki benim gördüğüm hepsi posteriymiş. Bez bebekten başka bir dizide ben hepsi posteri görmedim.... |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Dizi izlemediğim için farkedemem de...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Görevli

|
Alıntı: aydacemre demiş ki;
ben (bez bebek,selena) gibi diziler izlemiyorum ama kardeşim izlerken gördüm bez bebekte!!(bir tek Hepsi1'i izliyorum)
Ben izliyorum mu dedim yav...! Gördüm denk geldi.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Aynen Naz.  |
|
|
|
|
|
|