Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet bende dün gördüm
ya aklımda bir şey var var diyorum teşekkürler cemreandhazal

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar şimdi gördüm reklamlarda selena'nın cumartesi gün ki bölümünün fragmanını gördüm kıvılcımlar hepsi!'nin yalan şarkısıyla oynuyorlardı ben de sırf bunun için selena yı izleyeceğim... Laughing Laughing

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Üye Üye
Ben de izleyeceğim Smile

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu arada kıvılcımlar değil,selin'ler oynuyorlarmış...
herkesten özür dilerim Embarassed Embarassed Crying or Very sad

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o zaman cumartesi hemen seyretmeliyim

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Üye Üye
Olsun, gene de Selena'da var değil mi? Smile

Ben de Akasya Durağı'nda gördüm.
Ve bir klip Hepsinin Aşk Sakızı arka planlarının aynısıyla yapılmış..Çok sinirimi bozdu ama büyük ihtimal aynı kişilerle çalışıyor olabilirler..

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
gökhan özen ve esma er yaptılar o olayı. esma er hepsiyle ayırt edemeyecek kadar benzetmiş kendini. gökhan özen erkek olduğundan olmamış pek.

yeri değil ama konu açılınca yazmak istedim paylaşım açısından. Wink

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet hele esma er'in klibi acayip şekilde benzemiş arka fonlar kostümler falan...

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar ben selena'yı izleyemedim?nasıldı güzel miydi?

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Görevli Görevli
Alıntı:
arkadaşlar ben selena'yı izleyemedim? Nasıl dı güzel miydi ?

Miray, burası Selena'nın bölümlerini tartışacağın yer değil. Posterleri tartışacağın yer. Wink

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ama orada Hepsi'yle ilgili bir bölüm olduğu için sordum.
rahatsız ettiysem ya da haddim değilse özür dilerim Embarassed Confused Exclamation

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bez bebek Selena Yaprak dökümü ve Sihirli annemde cemin odasında Yaseminin posteri vardııı Very Happy

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Üye Üye
Posterlere hiç rastlamadım... Rolling Eyes
Ama birçok dizide Hepsi şakıları çalıyordu. Wink

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben yaprak dökümünde gördüm

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Görevli Görevli
Alıntı:
Bez bebek Selena Yaprak dökümü ve Sihirli annemde cemin odasında Yaseminin posteri vardııı Very Happy

Sihirli Annem'de hiç görmemiştim.. O çocuğun sevgilisi yok muydu.. Neden sadece Yasemin'i koymuş o zaman... Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi