| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri |
| ZAMANSIZ |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet bende dün gördüm
ya aklımda bir şey var var diyorum teşekkürler cemreandhazal |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar şimdi gördüm reklamlarda selena'nın cumartesi gün ki bölümünün fragmanını gördüm kıvılcımlar hepsi!'nin yalan şarkısıyla oynuyorlardı ben de sırf bunun için selena yı izleyeceğim...  |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Üye

|
Ben de izleyeceğim  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
bu arada kıvılcımlar değil,selin'ler oynuyorlarmış...
herkesten özür dilerim  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| o zaman cumartesi hemen seyretmeliyim |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Üye

|
Olsun, gene de Selena'da var değil mi?
Ben de Akasya Durağı'nda gördüm.
Ve bir klip Hepsinin Aşk Sakızı arka planlarının aynısıyla yapılmış..Çok sinirimi bozdu ama büyük ihtimal aynı kişilerle çalışıyor olabilirler.. |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
gökhan özen ve esma er yaptılar o olayı. esma er hepsiyle ayırt edemeyecek kadar benzetmiş kendini. gökhan özen erkek olduğundan olmamış pek.
yeri değil ama konu açılınca yazmak istedim paylaşım açısından.  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet hele esma er'in klibi acayip şekilde benzemiş arka fonlar kostümler falan... |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 10:29 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| arkadaşlar ben selena'yı izleyemedim?nasıldı güzel miydi? |
|
|
|
|
| meRvlut |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Görevli

|
Alıntı: arkadaşlar ben selena'yı izleyemedim? Nasıl dı güzel miydi ?
Miray, burası Selena'nın bölümlerini tartışacağın yer değil. Posterleri tartışacağın yer.  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ama orada Hepsi'yle ilgili bir bölüm olduğu için sordum.
rahatsız ettiysem ya da haddim değilse özür dilerim  |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bez bebek Selena Yaprak dökümü ve Sihirli annemde cemin odasında Yaseminin posteri vardııı  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Üye

|
Posterlere hiç rastlamadım...
Ama birçok dizide Hepsi şakıları çalıyordu.  |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben yaprak dökümünde gördüm |
|
|
|
|
| meRvlut |
Tarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Bez bebek Selena Yaprak dökümü ve Sihirli annemde cemin odasında Yaseminin posteri vardııı
Sihirli Annem'de hiç görmemiştim.. O çocuğun sevgilisi yok muydu.. Neden sadece Yasemin'i koymuş o zaman...  |
|
|
|
|
|
|
|
|