| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri |
| hepsiandbasak44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Dizilerdeki Hepsi Posteri |
|
|
Yeni Üye

|
Ben 'Orada Neler Oluyor' programının sonundaki şeyde görmüştüm.Hepsinin küçük bir videosu vardı  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| pette |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 16:55 - Mesaj konusu: dizilerde hepsi posteri |
|
|
Üye

|
| selena daki kıvılcım ın odasında vardı |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben de geçen gün Akasya Durağı'nda gördüm. |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Üye

|
| yaprak dökümünde + şarkı olarak da selenada |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: selena daki kıvılcım ın odasında vardı
bende orada gördüm  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet bende gördüm.  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
selena mı  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 06:36 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Dikkat ettim =)
Bez Bebek'te vardıı =) |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bende Yaprak Dökümü ve Bez Bebekte gördüm |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Kanal d'De hep Hepsi çıkıyor altta.D melodi için,hep üç kalp ve 4 peynirli pizza.Hep ama.Başka şarkıcı görmedim,Hepsi'den başka yani.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 05:21 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
esmerperim demiş ki: selena mı
Selena'da çıkması çok normal. Neden öyle dedin ki? Yaprak Dökümü'nde çıkması farklı olarak değerlendirilebilir aslında.
Bez Bebek, Selena vs. Dizilerde sıkça karşılaşıyoruz zaten.  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bez bebek'te çok poster var hepsi ile ilgili. |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Üye

|
Kanal D ve şarkı programlarında Hepsinin Üç Kalp, Yalan ve 4 Peynirli Pizza şarkılarının cebe indirmek için kodları çıkıyor..Ben hemen yükledim  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri |
|
|
Takımdan

|
Poster değil ama,
dün Yarış Babam Yarış programında bir soru çıktı.
"Aşağıdakilerden hangisi Hepsi Grubu'nun bir üyesi değildir"
A)Yasemin
B)Eren
C)Ceren
D)Gülçin
Yarışan kişi Eren dedi.  |
|
|
|
|
|
|