Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Dizilerde Hepsi Posterleri

hepsiandbasak44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Dizilerdeki Hepsi Posteri
Yeni Üye Yeni Üye
Ben 'Orada Neler Oluyor' programının sonundaki şeyde görmüştüm.Hepsinin küçük bir videosu vardı Smile

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Misafir
hiç dikkat etmedim..

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 16:55 - Mesaj konusu: dizilerde hepsi posteri
Üye Üye
selena daki kıvılcım ın odasında vardı

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de geçen gün Akasya Durağı'nda gördüm.

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Üye Üye
yaprak dökümünde + şarkı olarak da selenada

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
selena daki kıvılcım ın odasında vardı

bende orada gördüm Laughing

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bende gördüm. Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
selena mı Confused

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 06:36 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Dikkat ettim =)

Bez Bebek'te vardıı =)

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende Yaprak Dökümü ve Bez Bebekte gördüm

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:12 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Kanal d'De hep Hepsi çıkıyor altta.D melodi için,hep üç kalp ve 4 peynirli pizza.Hep ama.Başka şarkıcı görmedim,Hepsi'den başka yani. Wink Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 05:21 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
esmerperim demiş ki:
selena mı Confused

Selena'da çıkması çok normal. Neden öyle dedin ki? Rolling Eyes Yaprak Dökümü'nde çıkması farklı olarak değerlendirilebilir aslında.
Bez Bebek, Selena vs. Dizilerde sıkça karşılaşıyoruz zaten. Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bez bebek'te çok poster var hepsi ile ilgili.

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Üye Üye
Kanal D ve şarkı programlarında Hepsinin Üç Kalp, Yalan ve 4 Peynirli Pizza şarkılarının cebe indirmek için kodları çıkıyor..Ben hemen yükledim Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Dizilerde Hepsi Posterleri
Takımdan Takımdan
Poster değil ama,
dün Yarış Babam Yarış programında bir soru çıktı.
"Aşağıdakilerden hangisi Hepsi Grubu'nun bir üyesi değildir"
A)Yasemin
B)Eren
C)Ceren
D)Gülçin

Yarışan kişi Eren dedi. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi