Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Dejavu olayı

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Dejavu olayı
Görevli Görevli
İlk önce dejavu olayı nedir onu sizlere kolayca anlatayım:
Dejavu:’Ya sanki bu olayı ben daha önceden yaşamıştım.’dersiniz. İşte bu olay dejavu olayıdır. Bu olayı bir örnekle pekiştireyim: buseerenbuse yi illa ki sitede görmüşlüğünüz vardır. Onun şu andaki avatarına bakın. Avatarında hepsi vardır. Bundan önceki avatarında ise erenin bir resmi vardı. Erenin resmi varken ben onun şimdiki avatarı olan hepsi avatarını koyacağını görmüştüm. Ama görmem aslında olanaksızdır. Hepsili avatarla karşılaştığımda çok şaşırdım sanki ben bu avatarı önceden de görmüştüm dedim hâlbuki ilk defa görüyordum o avatarı ve de buse bu avatarı ilk defa koyuyordu. İşte bu olaya dejavu olayı denir…

Acaba bu dejavu olayı sizlere günlük hayatta oluyor mu?

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet freeb aynısı banada oluyor arkadaşlara anlatıyorum onlarda yaşadıklarını anlatıyorlar

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Dejavu 3-4 seneye önce kullandığım bir kullanıcı adıydı benim. Matrix'de öğrenmiştim Dejavu'nun anlamını. Günlük hayatta çok başıma geldiği için kendime uygun bulmuştum. Gün için sıksık "Oğlum bak ben bu anı daha önce yaşadım. Bak aynen sen bunları söylüyordun burdan sinek uçuyordu o sırada biri kapıyı çarpıyordu. N'oluyor ya?" demişliğim çok olmuştur. İlginç bir beyin aktivitesi ve bilim adamları açıklamıyor neden olduğunu. Teşekkürler Özgür... İlginç bir beyin aktivitesi ve bilim adamları açıklamıyor neden olduğunu. Teşekkürler Özgür... Aaa ben bu anı daha önce yaşamıştım ya Razz

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim annemin görüşüne göre ruhlarımız yaratıldıktan sonra bu yaşadıklarımızın hepsini yaşamışlar ve burdan aklımızda kalmışmış bu bencede olabilir nede olsa ruhlar bedenlerden önce yaratılmıştır.(bu arada mayko son cümlelerin komikti)

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 09:07 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Vay ilginç.... Rolling Eyes Ben de yolda gördüğüm birisine ya ben bu adamı daha önce görmüştüm karşılaşmıştık çok tanıdık geliyor diyorum ama her sokağa çıktığımda oluyor yaa... Rolling Eyes

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:34 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bana çok oluyor

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Çok yaşıyorum ben de dejavu. Wink

Çok şaşıyorum yaşadığım an. Smile

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Özgürcüm ben bu olayı anlamadım. Confused Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Özgür çok güzel anlatmışsın...
Ben nadiren yaşıyorum... Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok yaşadım ben, sonrada şaşırıp kalıyorum Confused

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya bana da çok oluyor.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Hemen hemen her gün yaşıyorum valla...Sağol Özgür... Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen ya...Özellikle kankilerimle bir arada toplandığımızda bir sürü olay oluyor ve ben her zaman bu olayı yaşamıştım diyorum.Bazen benimle dalga geçiyorlar. Laughing'Yine başladın Sümbül!' diyorlar...Bu arada teşekkürler Özgür'cüğüm. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:41 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Bana da oluyor Shocked

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burcu demiş ki:

benim annemin görüşüne göre ruhlarımız yaratıldıktan sonra bu yaşadıklarımızın hepsini yaşamışlar ve burdan aklımızda kalmışmış bu bencede olabilir nede olsa ruhlar bedenlerden önce yaratılmıştır.

evet canım bunu bize dincimiz anlatmıştı aynen böyle oluyormuş o yüzden biz tekrar tekrar hatırlarmışız Confused Confused Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi