Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Dejavu olayı

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 08:26 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Bana da oluyor.
Ama sık sık değil. Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende çok yaşıyorum.O an sanki hayattan kopmuş gibi oluyorum.Sanki ölmüşüm yukarıdan yaşadıklarımı izliyorum.Çok tuhaf oluyor.

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Üye Üye
evet oluyor...bu ruh bedenden önce yaratıldığı için oluyormuş galiba öyle duymuştun... Ah bir de yazılı sorularını görebilsem Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Görevli Görevli
Aaa evet yaa çok oluyor ben de bende bir sorun var diyordum Very Happy Laughing Laughing
Ama gerçekten de sebebi niye falan hiç merak etmiyorum Smile Beynimizi bunları düşünmek için yorarsak kafayı yeriz herhalde... Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Görevli Görevli
Banada çok oluyor..
Bende Beyza gibi bende bir sorun var sanırım diyordum açıkçası Laughing
Ama normal birşey yani Wink

ecemyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Yeni Üye Yeni Üye
Bende bir kere sınav anında aa ben bu anı yaşamıştıım diye bağırmıştım Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Takımdan Takımdan
Bana da oluyor ama çok zevkli birşey yaa Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen Buse'm...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya ben hayatımda hiç dejavu olmadım Laughing Laughing

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 10:42 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Üye Üye
Bende çok yaşıyorum valla.

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bazen bana da oluyor.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya 22 Haziranda (SBS günü) okula gittim.Bir kız vardı ama kız acayip tanıdık geliyor.Ya ben bu kızı birkaç kez görmüştüm sanki dedim babama.Babam da dejavuu dedi Laughing

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bana sürekli oluyor yaa delireceğim yakında

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sık sık değilde arada bir oluyor kardeşimi kandırmak için devaju olduğu zaman içimizden melekler geçiyorum demiştim

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Dejavu olayı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Banada bazen oluyor ama sık değil. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi