Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Çocuk Kulübü Eren Röportajı

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Görevli Görevli
Albüm nasıl gidiyor?
Çok güzel gidiyor.Konserler başladı.Her gittiğimiz konserde,insanların şarkılarımızı söylediğini görüyoruz ve bu çok güzel.Şu anda "Yalnızlığım" dahil ki bu ağır bir parça,bütün şarkılarımıza çocuklar eşlik ediyor.

Bize de çok ilginç mailler geliyor.Beste isminde bir hayranınız s,ze bir mesaj iletmemizi istedi.Onun size verdiği bileklikleri takıyor musunuz?
Çok fazla hayranımız var ve hepsi bize kolyeler,bileklikler gönderiyor ve takıyoruz gerçekten hepsini sırayla.Öpüyoruz onu Smile;

İlerleyen yıllarda solo albüm yapmayı düşünür müsün?
Ben düşünmüyorum.Tek başına müzik yapan çok fazla sanatçı var.İnsanlar bizi grup olarak seviyorlar; çekici gelen tarafımız bu bence. Tek başına bir iş yapabilirim belki ama Hepsi'yi bırakıp yalnız başıma müzik yapmayı hiç düşünmüyorum.Sahnede tek başına şarkı söylemek bana çekici gelmiyor.

Kardeşin var mı Eren?
Bir kız kardeşim var;Esen.Benden 2,5 yaş küüçük.Ama o benim kardeşim gibi değil,arkadaşım gibi.Aslında çok farklı karakterleriz ama ikimiz de bir yerde buluşuyor ve anlaşıyoruz.

Asla "hayır" diyemeyeceğin şeyler nedir?
Taze sıkılmış portakal suyu.Sörf ve snowboard.

Seni hala heyecanlandıran eski müzisyenler kimler?
Lenny Kravitz ve Sting bir numara benim için.Onların dışında asla sıkılmayacağım müzikse klasik müzik ve cazdır.Klasik müzikle büyüdük okuldan dolayı.Çocukken de evde sadece babamın caz CD'leri vardı.Merak edip onları koyup dinlerdim.En sevdiğim müzik caz şu anda.

Haydi, bizim çocuklar için sihirli sözcük söyle!
Dünyanın neresinden, hangi kültürden,hangi seviyeden olursanız olun kendiniz olun! Bu insanın en büyük hazinesidir.

Çok güzel söylemiş EREN. Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Görevli Görevli
Canım benim yine süper konuşmuş..
Smile Çok sağol..

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Takımdan Takımdan
Teşekkürler ! Eren'in de dediği gibi :
Kendiniz olun ! Wink

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Üye Üye
Alıntı:
Canım benim yine süper konuşmuş..

Hislerime tercüman oldun İlayda. Laughing
Bayide bulamamıştım çok teşekkür ederim paylaşım için.

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok teşekkürler

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 00:36 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 09:09 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Takımdan Takımdan
Çok teşekkürler... Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dünyanın neresinden, hangi kültürden,hangi seviyeden olursanız olun kendiniz olun! Bu insanın en büyük hazinesidir.

Eren yine döktürmüş Laughing

Teşekkürler Wink

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 10:21 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Üye Üye
ben okumamıştım.çok teşekkürler.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Takımdan Takımdan
Çok teşekkürler.

Harikasın Eren. Smile Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Görevli Görevli
Önemli değil. Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzelmiş ellerine sağlık

seagirl07
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Yeni Üye Yeni Üye
çok teşekkürler!!!

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet çok güzel konuşmuşlar

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Çocuk Kulübü Eren Röportajı
Takımdan Takımdan
Paylaşımın için teşekkürler Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi