Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ cemreyle bir gün

cemresemih
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 16:46 - Mesaj konusu: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
cemreyle birgün geçirme fırsatı yakaladınız gününüzü nasıl degerlendirirsiniz

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Görevli Görevli
hayali bile güzel yaa
önce aşşk cafeye giderdik kahvaltı yapardık çünkü hepsi aşşk cafeyi çok seviyor sonra alışverişe çıkardık küpeciye filan götürürdüm onu saat 2 filan olurdu bu sırada mcdonalds ya da burger king te öğle yemeği yerdik çünkü cemre bir röportajında o tip yerlerde ister aç ister tok olsun her zaman her boy şeyi yerim demişti sonra gezerdik işte diğer kızları filanda alırdık orası senin burası benim gezerdik tabii nereye gitmek isterlerse o günü de pazara denk getirirdim birlikte 5 kişi hepsi 1 i izlerdik bol bol yorum yapardık hemen ardından diskoya götürürdüm djlerede tembihlerdim kendi şarkılarından ve nille mariah careh in şarkılarından çalsınlar diye sonra da evlerine bırakırdım onları
ayyy keşke gerçek olsa şu an içim bir hoş oldu:)

emlakmuge304
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
onunla çok süper eğlenceli şeyler yapardım ve röportaj yapardım Very HappyVery Happy

Safak85
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cemreyle 1 gün
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre'yle geçireceğim bir günün önce tam bir ay planlamasını yapardım.Sonra tabi ki burdan ve başka sitelerden öğrendiğim hoşuna gidebilecek şeyleri elimden geldiğince yapmaya çalışır,belki günün sonunda ağlar ama ölünceye kadar o günü unutmazdım(tabi onun ve tüm grup üyelerinin hemen unutacağı kesin;bu kadar hayran(lar)ı varken. Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Neler yapmazdık ki!... Very Happy

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cimcimedilan demiş ki:

bende neler yapmazdım ki onun istediği herşeyi yapardık

mert07
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 19:06 - Mesaj konusu: cemre gülçiiiin
Yeni Üye Yeni Üye
ben yakalasaydım heralde o anda bayılırdım Surprised gülçin olsaydı kalp kırizinden giderdim Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayatımın en güzel ama en güzel günü olurdu.

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 09:10 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Takımdan Takımdan
cimcimedilan demiş ki:

Bence de(ama bunlar imkansız şeyler).

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
öyle bir fırsatım olsa zaten ondan sonraki günlerde görüşürdüm ne eder ne yapar kendimi sevdirridim ve arkadaş olurduk hehe

SAKOPA
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 03:02 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
geçiremezdim herhalde onu gördügüm an bayılırdım çünkü Cool Cool Cool

EYPODILYA
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
Keşke Cemre ile birgün geçirebilseydim

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkdaşlar bana göre "Keşke" imkansızın bir sözle bir belgesidir...Yani böyle birşey imkansız...İmkansız olmasada %99 olmayacaktır bence Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cimcimedilan demiş ki:
Arkdaşlar bana göre "Keşke" imkansızın bir sözle bir belgesidir...Yani böyle birşey imkansız...İmkansız olmasada %99 olmayacaktır bence Very Happy

Neden olmasın?Hayat bu süprizlerle dolu Wink

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
berkanyoshy demiş ki:
cimcimedilan demiş ki:

Neden olmasın?Hayat bu süprizlerle dolu Wink

evet ya berkan a katılıyorum hayat süprizlerle dolu bir bakmışsınız ki elinize cemreyle bir gün geçirme fırsatı çıkmış(bu ihtimal çok düşük te olsa

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi