Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ cemreyle bir gün

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:40 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ne yazikki öyle Selin... Crying or Very sad

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
maalesef öyle Crying or Very sad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 17:11 - Mesaj konusu: O Gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayalperest olmak ne güzel...

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
Napardım bilemiyorum ama beni eren ile tanıştırmasını isteyeceğim kesin.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Giderdim, bizim Sivas'ın ünlü iskendercisinden güzel bir iskender yedirip sohbet ederdim... Very Happy Laughing

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemre olduktan sonra çok güzel geçeçeği kesin

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
Ah..Hayal etmesi bile güzel.. Smile
İlk önce Aşk Cafe'de kahvaltı ederdik..Sonra onun hakkında herşeyi alır..Diğer kızları da çağırır, bol bol fotoğraf çekilip, imza alırdım.Sonra Migros'a gider, saat, küpe v.s. bakardık akşama kadar..Sinemaya giderdik.Sonra ev adresimimizi alırdık, bol bol görüşürdük..
Of..Keşke gerçekleşse.. Rolling Eyes

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cemre ile bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öncelikle sabah kahvaltısından başlardım. Ona kendi ellerimle kahvalt hazırlardım.Kahvaltıdan sonra dışarı çıkar ona Sivas'ın güzelliklerini gösterirdim. Öğle vaktinde onu sakin bir kafeye götürüp onunla sohbet eder ve yemeğimizi yerdik. Sonra geze geze luna parka giderdim. Onunla bir sürü şeye binip eğlenceli şeyler yapardım. Çarpışanda arabada ona çarpmak. Wink Luna parktan sonra biraz karanlık çöker tabi. Bu sefer de sinemaya giderim. Cemre'nin seçtiği bir filmi izlerdik. Sonra da malesef ev vakti... Ondan resmini , telefonun numarasını bir de msn aderisini alırdım. Tabi verirse!!! Bir daha tekrar buluşma amacıyla ayrılırdım Crying or Very sad

İmkansız değildir bence
Arkadaşlar istanbul'un fethi de imkansız görünüyordu. Kimsenin umudu yoktu ama oldu. Bence istedikten sonra herşey olur.

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayali bile güzel yaa ve günün hayatımın günü olacağı kesin.
Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cemre'yle birgün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet hayali çok güzel. Tabi hayalin güzel olmasına sebep Cemre olayın içinde Wink Wink

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
Hayali bile çok güzel ama bakarsın ki bir gün görürsün

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cemre'yle birgün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet hayat sürprizlerle dolu bir bakmışsın karşında Cemre Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 23:55 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nazik bir dille söylüyorum ;
Sohbet yapmayalım lütfen arkadaşlar. Konu sapmaması açısından. Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 00:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben cemre ile bir gün geçirsem kesin bana yaptığı göz makyajını yapmasını isterim çünkü gözlerini hastayım Very Happy

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süper olurdu valla. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi