Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ cemreyle bir gün

Aygul02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 20, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
onunla en sevdiği ve en görmek istediği yerlere giderdik
Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 09:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Takımdan Takımdan
arkadaşlar imkansız denen birşey yoktur untmayın Idea
isteklerinize hep olabilecek gözle bakın...
yani olabileceğini düşünüp kendini mutlu etmek varken, neden olmayacağını düşünüp kendini mutsuz edesin ki... Question Wink

neyse...
benim Cemre'mle bir gün geçirme şansım olsaydı...
hiç plan yapmazdım sadece hayal kurardım...
Cemre'me sorardım ne yapmak istersin diye...
ama yapacağımız şeylerden ikimizin d eeğlenceğinden ve ikimizi de mutlu edeceğinden (en başta Cemre'min... ben zaten onunlayım olabileceğim kadar mutluyum yani... Wink )emin olurdum...
elimden geldiğince harika bir gün geçirmeye çalışırdım... Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse imkansız olan tek şey ölüme çağre aramaktır..Ölüm engellenemez eceli geldiğinde herkes ölür..YAni ölümü engellemek imkansız..

Evet konuya döneyim..Direk akşama kadar gezer ve yarında benle gezmesi için akşam yemeğinde teklif ederdim..Benimle bir gün geçirmeye daha varmısın.. Very Happy

Rub3L
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 27, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
ben geç kaldm
Arrow herşeyi yapardım.

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

cemrecarino
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Yeni Üye Yeni Üye
bende onunla birgün geçirseydim onu alıp istediği yere götürürdüm ve istediği şeyleri de alırdım
Wink Wink Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 5, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben zevk alacağımız, eğleneceğimiz şeyler yapmak isterdim cemre ile tekrar görüşebilmek için telefonunu almak isterdim tabi ki bolca fotoğraf çektirirdim ama sanırım böyle bir şeyin gerçekleşmesi zor

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 11:51 - Mesaj konusu: Cemre ile bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İlk önce yemek yemeye giderdik,sonra lunaparka Laughing ordan alışverişe,sonra bir yerde oturup konuşurdum,sohbet ederdim,Cemre'den Eren,Yasemin ve Gülçin için de bana randevu almasını isterdim Laughing Sonra telefonunu falan alırdım,sonraki gün Eren'le gezerdim,sonra Yasemin'le,sonra da Gülçin'le Laughing
Hepsinin telefon numarısını alırdım Laughing Razz

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 9, 2008 18:39 - Mesaj konusu: ahh
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar hepsiyle yüzyüze konuşmak imkansız değil ama 1 gün geçirmek İMKANSIZ ancak rüyamızda olur yada hepsi 24 saatlik bir konser verirse olabilir Crying or Very sad Laughing

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
onunla gezerdim çok yakın olurdum sonrada telefon numarasını falan isterdim Wink Wink Wink Wink

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
onunla bol bol foto çekilirdim

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Arkadaşlar hepsiyle yüzyüze konuşmak imkansız değil ama 1 gün geçirmek İMKANSIZ ancak rüyamızda olur yada hepsi 24 saatlik bir konser verirse olabilir

Laughing Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:11 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar araştırdım rüyamızda da olmuyormuş.Çünkü rüyalar uykunun son 15 saniyesinde görülürmüş.... Wink

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
Neler yapmazdım ki o gün boyunca Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Arkadaşlar araştırdım rüyamızda da olmuyormuş.Çünkü rüyalar uykunun son 15 saniyesinde görülürmüş....
Yani rüyada bile 1 gün geçiremiyoruz O'nunla o zaman gerçek hayatta imkansızdan da öte... Confused Smile

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün
Üye Üye
alışveriş yapardım,elini bir an olsun bırakmazdım,hep öperdim onu,sımsıkı sarılıdım,cep telefonunu alırdım,birlikte yemek yapardık,temizlik yapardık Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi