| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ cemreyle bir gün |
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Kıdemli Üye

|
vega2 demiş ki: berkanyoshy demiş ki: cimcimedilan demiş ki: Arkdaşlar bana göre "Keşke" imkansızın bir sözle bir belgesidir...Yani böyle birşey imkansız...İmkansız olmasada %99 olmayacaktır bence 
Neden olmasın?Hayat bu süprizlerle dolu 
evet ya berkan a katılıyorum hayat süprizlerle dolu bir bakmışsınız ki elinize cemreyle bir gün geçirme fırsatı çıkmış(bu ihtimal çok düşük te olsa
ihtimal düşük ama olsun cemreyle bir gün ü hayal etmek bile çok güzel |
|
|
|
|
| crn95 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Yeni Üye

|
| o ne isterse onu yapardık güzel vakit geçirceğimizden eminim ama bana bir gün yetmez |
|
|
|
|
| cemre258 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 23:11 - Mesaj konusu: cihangir |
|
|
Yeni Üye

|
| ya ben cemre'yle bir gün geçirseydim ilk işim foğograf çektirmek olurdu.sonra imza sonra da eğlence |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 03:43 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
Ben;
Cemre'yle bir gün geçirme fırsatı yakalasam, görür görmez ona sımsıkı sarılırdım.Ondan sonra ne yapmak istediğini sorarım.Aç ise Burger King'e giderdik, aç değilse bir alışveriş merkezine giderdik(onun istediği biryer .Yada istemiyorsa onunla sahile giderim bütün gün onu izlerdim çünkü Cemre'yi çok seviyorum...
İşte böyle bir fırsat geçse elime bunları yaparım...Ama bunları istemezse onun istediği şeyleri yaparız, ne olursa olsun  :)
Offf Cemre Offf Seni Çok Seviyorum:)  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
neler yapmazdım neler  |
|
|
|
|
| cemrelifcemree |
Tarih: Pazar, Eylül 23, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemremcansu |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Yeni Üye

|
| ilk önce aşk kafeye giderdik,sonra beraber alışveriş yapmaya giderdik,onu evime davet ederdim, dans ederdik,ona küpe alırdım.(aynıısından kendimede) |
|
|
|
|
| bilecikli11 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
|
|
|
| crazyburcu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Yeni Üye

|
hayal etmesi bile mükemmel... cemre benim idolüm. eğer onunla bir gün geçirme fırsatım olsaydı, ona aklıma gelen her şeyi sorardım. ondan yasemin, eren ve gülçin hakkında da birşeyler öğrenirdim.  |
|
|
|
|
| pelingulcin94 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Ekim 2, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| cemrecionur |
Tarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Yeni Üye

|
| Şahsen Uçan balon kiralardım tabiatın güzelliğini ve o temiz havayla dans ederdik...Keşke 1 günü bereber geçirme fırsatı olsa neler vermezdimki... |
|
|
|
|
| cemrembitanem |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hayali bile güzel gerçeğini düşünemiyorum keşke keşke olsa.o gün ikimizinde hoşlandığı şeyler yapardık.bol bol tıkınırdık abur cubur,dans ederdik,şarkı söylerdik,hep hatırlayacağımız bir gün olurdu ve bol bol fotoğraf çekerdim.cemrem seni çok seviyorum!!!! |
|
|
|
|
| eygccgye |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Üye

|
olma şansı %1 olmasına rağmen böyle bir fırsat yakalarsam onun istediği herşeyi yapardık.  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: cemreyle bir gün |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hep hepsiden ve gülçinden konuşurdum ve bolca fotoğraf çekerdim ve imza alırdım |
|
|
|
|
|
|