Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ cemreye şiir

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Görevli Görevli
hepsimanyagi demiş ki:
sen herkese yağ çekiosun gamzecik Mr. Green
güzel olmasa bile güzel diosun
naptıını anlamadım ama........
yine de cemreyi seviyosun seninle ortak bir yanımız var gerci ne kadar seviyosun bilemem ama neyse Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Question Question Question

Sitedeki herkes kardeştir bölye konuşmayınız.. Exclamation

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben o şiiri ortam biraz ciddileşsin diye öylesine yazmıştım zaten yoksa başlık kitlene bilirdi de o bakımdan Crying or Very sad Embarassed Sad Razz Wink Smile

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 10:21 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar sizi rahatsız edeceğim için şimdiden özür diliyorumama böyle insanlar varken elimde değil ayrıca bu yazıyı isterseniz silin ben duygularımı dile getiriyorum

HepsiHakan demiş ki:
hepsimanyagi demiş ki:
sen herkese yağ çekiosun gamzecik Mr. Green
güzel olmasa bile güzel diosun
naptıını anlamadım ama........
yine de cemreyi seviyosun seninle ortak bir yanımız var gerci ne kadar seviyosun bilemem ama neyse Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Question Question Question

Sitedeki herkes kardeştir bölye konuşmayınız.. Exclamation

keşke sende biraz benim gibi yağ çekebilsende herkezi böyle sinir Evil or Very Mad etmesen üstelik güzel olmayan şeylere bile güzel diyosun demişsin Mad herkezin güzellik anlayışı farklıdır tamammı Mad
aslında sana cevap vermeye bile gerek yok Evil or Very Mad

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Görevli Görevli
Evet zevkler ve renkler tartışılmaz...

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol hepsihakan

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Görevli Görevli
Rica ederim. Benim görevim sizlere yardımcı olmak ..... Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 10:32 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemreyi nekadar sevdiğimi bazılarının görmesi için bir şiir:[color=green]KİMİ AĞAÇLARA YAZARMIŞ SEVDİĞİNİ
KİMİ CAMLARA YAZARMIŞ
BEN CEMREYİ AĞAÇLARA YAZMADIM KURUR DİYİ
CAMLARADA YAZMADIM BUĞULANIR DİYE
CEMREYİ KALBİMİN DERİNLİKLERİNE YAZDIM
SONSUZA DEK KALSIN DİYE
[/color]

NASIL AMA Very Happy

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mükemmel Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TEŞEKKÜR EDERİM Very Happy

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika olmuş Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink Wink Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy
Arrow YAŞAMAM İÇİN HER ZAMAN
Arrow SANA ÇOK AMA ÇOK MUHTACIM
Arrow TIPKI,ÇİÇEĞİN SUYA
Arrow HER ZAMAN MUHTAÇ OLDUĞU GİBİ
Arrow GÜLÜMSE GÜLÜMSERKEN DAHADA GÜZELSİN
Arrow GÜLÜMSE,GÜLÜMSERKEN
Arrow KENDİMDEN GEÇİYORUM
Arrow GÜLÜMSEYEN YÜZÜN ASLA SOLMASIN Very Happy

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede solmasın harika olmuş Wink Razz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: cemreye şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
SAĞOL Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi