| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| tugay1991 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 08:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| biricikcemrem |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| valla çok şirin bu yönüne bayılıyorum bence zorlu olsada tatlı ama birazda zorlu olmak lazım mesela aşkta... |
|
|
|
|
| muradiyeelik123 |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 13:53 - Mesaj konusu: cemre |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre'nin en beğendiğim yönü tamamen kendisi |
|
|
|
|
| Matthew15 |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
Bakışını,duruşunu,sempatikliğini,sesini,kişiliğini kısacası her yönünü beğeniyorum  |
|
|
|
|
| CceeMrREe |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| sesini ayrıca çok sempatik |
|
|
|
|
| elifandcemre |
Tarih: Salı, Temmuz 3, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
bence çok tatlıı... sempatik,çocuksu.. tek kelimeyle harkulade ve en çok beğendiğim özelliklerden birisi bjklı olmasıı ben fanatiğimde..  |
|
|
|
|
| djyunuscancemre |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 10:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Cuma, Temmuz 6, 2007 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
| konuşması çok hoşuma gidiyor hele bazen dudaklarını büküyor ya |
|
|
|
|
| cellalleddin |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 7, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
insanları süper tersliyor özellikle dizideki alevi hahah onu o zaman daha çok seviyorum  |
|
|
|
|
| cemrekolikcemre |
Tarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 09:02 - Mesaj konusu: tarih:08.07.2007 saat:.10.02 |
|
|
Yeni Üye

|
bence herşeyden önce cemreyi öne çıkaran sempatiliği sonra tatlılığı  |
|
|
|
|
| askizi01 |
Tarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| TugceCemrem |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| çok sevimli sesini, gülüşünü, konuşmasını, giyinişini, burnunu ve dudaklarını çok seviyorum ne yapsa kendine yakıştırmasınıda biliyor |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Cuma, Temmuz 13, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bütün yönleri çok güzel ama sempatik olması çok hoşuma gidiyor |
|
|
|
|
| cukulata |
Tarih: Cuma, Temmuz 13, 2007 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| mesleğini en iyi şekilde yapmasını |
|
|
|
|
|
|