| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| sulenur |
Tarih: Cumartesi, May 26, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
bence bütün grubu topluyo ve zeki aynı benim arkadaşlarımla olan ilişkilerim
gibi  |
|
|
|
|
| kutahyali |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 14:40 - Mesaj konusu: cemre |
|
|
Yeni Üye

|
sulenur demiş ki: bence bütün grubu topluyo ve zeki aynı benim arkadaşlarımla olan ilişkilerim
gibi 
ben cemre'yi çok seviyorum grupta en beğendiklerimin arasında çok güzel biri ona bayılıyorum...  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
cemrenin en beğendiğim yönü;zeki ve akıllı olması, güzel olması, birde aynı benim gibi olması.  |
|
|
|
|
| manhunt |
Tarih: Pazartesi, May 28, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
cemrenin güzel olmayan bi özelliği yok ki  |
|
|
|
|
| EDAYASEMIN |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
yüzü çok şirin ve çok şeker aslında Cemre'nin sayamayacağımız kadar güzel yönü var...... (ayrıca herkese merhaba ben yeni üyeyimm) |
|
|
|
|
| IlkerCemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mmtkbr |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence en güzel yönü, olduğu gibi davranması... |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| CeMrE9494 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence sıcak ve sevecen görünmesi ve aynı zamanda güzel olması  |
|
|
|
|
| gozde485 |
Tarih: Salı, Haziran 19, 2007 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
çok tatlı ve yakın davranması (yani sevecen)  |
|
|
|
|
| 888888888888888 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
güzel olması ve sesi  |
|
|
|
|
| gizush |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:32 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
o çok tatlı akıllı sempatik biri çocuksu davranışları ona yakışıyor temiz kalbi onu tüm Türkiye'ye sevdirdi :P
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz. |
|
|
|
|
| esmerperi |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence çok şirin..kalbinin güzelliği yüzüne yansımış....çok iyi kalpli.......  |
|
|
|
|
| 369cemre |
Tarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Re: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
Çok tatlı konuşması benim çok hoşuma gidiyor. Ve çok güzel. |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok zeki ve çok inatçı bu huylarına bayılıyorum  |
|
|
|
|
|
|