Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

sulenur
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
bence bütün grubu topluyo ve zeki aynı benim arkadaşlarımla olan ilişkilerim
gibi Rolling Eyes

kutahyali
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 14:40 - Mesaj konusu: cemre
Yeni Üye Yeni Üye
sulenur demiş ki:
bence bütün grubu topluyo ve zeki aynı benim arkadaşlarımla olan ilişkilerim
gibi Rolling Eyes

ben cemre'yi çok seviyorum grupta en beğendiklerimin arasında çok güzel biri ona bayılıyorum... Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemrenin en beğendiğim yönü;zeki ve akıllı olması, güzel olması, birde aynı benim gibi olması. Smile Smile

manhunt
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
cemrenin güzel olmayan bi özelliği yok ki Wink

EDAYASEMIN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
yüzü çok şirin ve çok şeker aslında Cemre'nin sayamayacağımız kadar güzel yönü var...... Razz (ayrıca herkese merhaba ben yeni üyeyimm)

IlkerCemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Çok güzel olması

mmtkbr
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence en güzel yönü, olduğu gibi davranması...

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haklısın

CeMrE9494
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence sıcak ve sevecen görünmesi ve aynı zamanda güzel olması Very Happy Very Happy Very Happy

gozde485
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 19, 2007 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
çok tatlı ve yakın davranması (yani sevecen) Wink Arrow

888888888888888
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
güzel olması ve sesi Question

gizush
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:32 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
o çok tatlı akıllı sempatik biri çocuksu davranışları ona yakışıyor temiz kalbi onu tüm Türkiye'ye sevdirdi :P

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence çok şirin..kalbinin güzelliği yüzüne yansımış....çok iyi kalpli....... Very Happy

369cemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 27, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Re: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Çok tatlı konuşması benim çok hoşuma gidiyor. Embarassed Ve çok güzel.

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok zeki ve çok inatçı bu huylarına bayılıyorum Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi