Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

yoshyorcun
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
bence inayçı bir yapıya sahip olması

zeynossh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
temizliğe olan düşkünlüğünü

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Çocuksu olması

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Takımdan Takımdan
Her yönünü çok beğeniyorum... Wink

olcay27
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi bir dizisine göre incelediğimizde bence gururlu olması Exclamation

tanshu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
hiçbir yönü!!!!

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tanshu sen ne diyorsun ya Cemr^'yi beğenmiyor musun yanii?

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence cemrenin her yönlerini beğeniyorum

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tanshu , Cemre hakkında kötü konuşacaksan bu forumlara hiç girme! Mad Cemre'mi beğenmiyorsan ne işin var burada? Gece gece gördüğüm mesajla sinirlerimi bozdun. Evil or Very Mad

hepsiciemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Temiz kalpli ve çok sevecen.. Smile

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Bana benzemesini, sesini..Nedense ona kendimi çok yakın hissediyorum..Esmer esmeri çekiyor Very Happy

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 00:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tatlı olması

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink her yönünü Wink

cemroshim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
çok cici cici konuşması bazen çocuk gibi davranması bazende olgun.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 09:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemroshim demiş ki:
çok cici cici konuşması bazen çocuk gibi davranması bazen de olgun.

Amanın da benim cici Cemre'm. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
16. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi