Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Ben karakter yapısını beğeniyorum bir de bakışları güzel. Smile

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
güzelliği ve giyinişi Smile

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:10 - Mesaj konusu: cemrenin en sevdiğim yönü
Üye Üye
maviyi sevmesi ve titiz olması hoşuma gidiyor

hepsilerdenim
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 11:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
bu grupta en çok eren in davranışlarını beğeniyorum ben

---
Düzenleme:devrem(moderatör)

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

samedcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
bence temizlik yapması en güzel şey

gözleri ve saçları Embarassed

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya bunları yazmaya kalksak herhalde baya uzun bir liste olurdu. Ben Grubun bütün üyelerinin herşeyini seviyorum. Ama ERENi sevmiyorum çünkü ona AŞIĞIM. Aşkla sevgi arasındaki farkı bilenler için büyük bir ayrıntıdır bu. Çünkü kardeşinizi, annenizi, babanızı seversiniz. Fakat benim ERENe karşı olan duygularım daha farklı.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O Taptatlı yüzüyle herkesi kendine bağlaması...

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cemrenin beğendiğiniz yönleri
Üye Üye
driftking42 ye katılıyorum.

dilshat
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tatlı cadılığıyla herşeyi yaptırabilmesi çok hoşuma gidiyor Laughing Laughing

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
güzel bir kız Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Takımdan Takımdan
Çok ama çok güzel olması, saçları, gözleri, bakışları, titizliği, tatlılığı, ses tonu, dansa yeteneği... Devam edersem sığmayacak Very Happy

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
güzel sevimli tatl mı tatlı Very Happy
ama bakışları....
bitiyorum ya çok anlamlı bakıyor Wink

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
ben soğuk kanlılığını seviyorum ... Very Happy

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
çılgın olması Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

CHaRiZMaTiqbg
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 16:45 - Mesaj konusu: merhaba
Yeni Üye Yeni Üye
Ben bu siteye yeni katıldım öncelikle herkeze merhaba. Cemre çok tatlı birisi ve biraz deli dolu en azından diziden gördüklerimiz bu Sad Embarassed

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi