| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| ferhatgulcin |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
Ben karakter yapısını beğeniyorum bir de bakışları güzel.  |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
güzelliği ve giyinişi  |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:10 - Mesaj konusu: cemrenin en sevdiğim yönü |
|
|
Üye

|
| maviyi sevmesi ve titiz olması hoşuma gidiyor |
|
|
|
|
| hepsilerdenim |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 11:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
bu grupta en çok eren in davranışlarını beğeniyorum ben
---
Düzenleme:devrem(moderatör)
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| samedcemre |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
bence temizlik yapması en güzel şey
gözleri ve saçları  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ya bunları yazmaya kalksak herhalde baya uzun bir liste olurdu. Ben Grubun bütün üyelerinin herşeyini seviyorum. Ama ERENi sevmiyorum çünkü ona AŞIĞIM. Aşkla sevgi arasındaki farkı bilenler için büyük bir ayrıntıdır bu. Çünkü kardeşinizi, annenizi, babanızı seversiniz. Fakat benim ERENe karşı olan duygularım daha farklı. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| O Taptatlı yüzüyle herkesi kendine bağlaması... |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cemrenin beğendiğiniz yönleri |
|
|
Üye

|
| driftking42 ye katılıyorum. |
|
|
|
|
| dilshat |
Tarih: Pazartesi, Haziran 9, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
tatlı cadılığıyla herşeyi yaptırabilmesi çok hoşuma gidiyor  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
güzel bir kız  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Takımdan

|
Çok ama çok güzel olması, saçları, gözleri, bakışları, titizliği, tatlılığı, ses tonu, dansa yeteneği... Devam edersem sığmayacak  |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Salı, Haziran 17, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
güzel sevimli tatl mı tatlı
ama bakışları....
bitiyorum ya çok anlamlı bakıyor  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cuma, Haziran 20, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
ben soğuk kanlılığını seviyorum ...  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Cuma, Haziran 20, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| CHaRiZMaTiqbg |
Tarih: Cuma, Haziran 20, 2008 16:45 - Mesaj konusu: merhaba |
|
|
Yeni Üye

|
Ben bu siteye yeni katıldım öncelikle herkeze merhaba. Cemre çok tatlı birisi ve biraz deli dolu en azından diziden gördüklerimiz bu  |
|
|
|
|
|
|