Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 16:06 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bale yapıyor. Very Happy Ayrıca çok tatlı (aslında hepsi çok tatlı ama Cemre özel Very Happy )

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
alıntı:

herşeyiyle çok seviyorum onu

katılıyorum... Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
alıntı:

herşeyiyle çok seviyorum onu

katılıyorum...

Ben de katılıyorum Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Görevli Görevli
Yaa bir de inadı çok tatlı ya...Nromalde inat edenlere sinir olurdum ama o öyle tatlı bir inat ediyor ki... Very Happy
Çocuklaşıyor bir anda... Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:14 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Cemre abla çok tatlı bir şekilde inatçılık yapıyor Very Happy

cemrecholateam
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemrenin en çok o pozitif ruhunu ve laflarını seviyorumm

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi!hepsi!hepsi! Razz

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
saçları ve sesi Very Happy

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tabiki de ses

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
onun yüzünde bir masumiyyet var sanki.ve de sesi çoook güzel.ben her zaman söylemişimdir``grutaki en güzel ses Yasemin,Cemre,Gülçin`e ait``

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
sana katılmıyorum lil93 bir kere erenin sesi de çok güzel ben cemrenin inatçılığını çok seviyorum

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 31, 2008 09:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Yoshy98 sana katılıyorum.Hepsinin sesleri çok güzel.Ben Cemre'nin sesine kötü demiyorum.Onun sesi de çok güzel.Diğerlerinin sesi de.
Ben en çok Cemre'nin inatçılığını seviyorum. Smile

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Cemre'nin her yönünü beğeniyorum,ben onun hastasıyım...

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben sempatik olmasını ve o gizli disiplinli halini çok seviyorum sporcular disiplinli olur derler.Bende 7.5 yıldır spor yapıyorum.Belki de bu yüzdendir Very Happy Rolling Eyes güzel yazmışım be Cool ve ayrıca duygusallığını fazla hissettirmiyor ve o yüzden ayakları yere sağlam basan bir tavrı var her zaman Embarassed Laughing

busrahepsidelis
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 15:02 - Mesaj konusu: cemre'nin en sevdiğiniz yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
esprili yönünü Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi