| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
| cemrembitanem |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| herşeyiyle mükemmel biri. cemre seni çok seviyorum. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ozgurr |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| herşeyine her tavırına her gülüşüne kısacası her şeyine |
|
|
|
|
| cemrembitanem |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| herşeyiyle bir bütün o.Bir gülümsemesi için neleri vermezdim cemrem benim!!! |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Görevli

|
| en sevdiğim yönü inatçı olması ... |
|
|
|
|
| sevimaksu |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
cemre için,yha gerçi onun için değil ama okulumuzda düzenlenen dans yarışmasında cemre nin rolünü oynadım herkeste çok beyendi çok güzel oynadığım için  |
|
|
|
|
| MMuuRRaaTT |
Tarih: Çarşamba, Ocak 9, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| 1733 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| 1733 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemre sevilmezmi :!: :?: :?: :?: |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Salı, Ocak 15, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilmiyorum ama ben herşeyini seviyorum...  |
|
|
|
|
| erenfan |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
tatlı, güzel, temizlik hastası...daha bir çok şey ama buraya sığmaz  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| .....Güzelliği....Ve .....Tüm Özellikleri.... |
|
|
|
|
| glshps |
Tarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Üye

|
Cemre işte seviyorum
özellik olarak seçim yapmak zor bende Fatih'ten kopya çekerek tüm özellikleri diyorum  |
|
|
|
|
| azizebiyik |
Tarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben Cemre'yi her yönü ile seviyorum onun bakışı çocuk ruhu, şımarıklığıyla kendisini daha çok sevdirtiyor  |
|
|
|
|
|
|