Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?

cemrembitanem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herşeyiyle mükemmel biri. cemre seni çok seviyorum.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok zorlu olması.

ozgurr
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
herşeyine her tavırına her gülüşüne kısacası her şeyine

cemrembitanem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
herşeyiyle bir bütün o.Bir gülümsemesi için neleri vermezdim cemrem benim!!!

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Görevli Görevli
en sevdiğim yönü inatçı olması ...

sevimaksu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Confused cemre için,yha gerçi onun için değil ama okulumuzda düzenlenen dans yarışmasında cemre nin rolünü oynadım herkeste çok beyendi çok güzel oynadığım için Very Happy

MMuuRRaaTT
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 9, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
sempatik olması

1733
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
bence Cemrenin en iyi yönü herşeyi Cemreyi çook seviyorum Wink

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

1733
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre sevilmezmi :!: :?: :?: :?:

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilmiyorum ama ben herşeyini seviyorum... Wink

erenfan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
tatlı, güzel, temizlik hastası...daha bir çok şey ama buraya sığmaz Smile

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eğlenceli biri

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
.....Güzelliği....Ve .....Tüm Özellikleri....

glshps
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Üye Üye
Cemre işte seviyorum
özellik olarak seçim yapmak zor bende Fatih'ten kopya çekerek tüm özellikleri diyorum Very Happy

azizebiyik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin En Beğendiğiniz Yönü?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben Cemre'yi her yönü ile seviyorum onun bakışı çocuk ruhu, şımarıklığıyla kendisini daha çok sevdirtiyor Smile Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi