| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| Katılıyorum buseerenbuse Kesinlikle Cemre Lisede Çok Yaramazmış |
|
|
|
|
| blackboy |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
Evet bence de.
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyunuz.
Türkçemizde w harfi bulunmamaktadır.
Duyuru ve Kuralları okuyunuz.
Ewt=Evet |
|
|
|
|
| CMRKRS |
Tarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| 17 Şubat 1985 tarihinde doğan Kemer,Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulunda okuduktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'ne girdi.Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve halen devam ettiği klasik bale eğitimine başladı.Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde rol alan Kemer,çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış,şan ve piyano dersleri almış.Ayrıca reklam jingları seslendirmiş..... bu arada okulun adı lütfü değil lütfi banat ilköğretim okulu |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
ben çok gitmek isterdim  |
|
|
|
|
| tmacer |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 17:43 - Mesaj konusu: cemre |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre cok güzel onun eğitim gördüğü yerde cok güzeldir.Örneğin;bahçesi güllerle cevrilidir.Umarım onun okudugu yerleri görürüm.Ayrıca cemreyi cok seviyorum.Cemre'yide görmek isterim |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
okuduğu okullarda okumak isterdim ama bölüm farkı var  |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
tmacar kesinlikle haklısın aynen  |
|
|
|
|
| abdullahhasbek |
Tarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
| gerçektende güzel okullarda eğitim görmüş cemreyi çok seviyorum |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
| peki cemre ablanın şu an okuduğu oıkul hangisi (GRUP HEPSİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM) |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Mimar Sinan Üniversitesi canım  |
|
|
|
|
| erencemreci |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Yeni Üye

|
evet çok güzel
---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yaızm kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir. |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Üye

|
güzel okullarda okumuş bende mimar sinan güzel sanatlar üniversitesine gitmek isterdim ama nerde bende o şans  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
Sağol Tempo  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben cemrenin okuduğu ilkokulun adını biliyorum.adı:sedat simavi. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar |
|
|
Takımdan

|
bence okuduğu okullar güzel...
ama onun dışında cemre'min şimdi bu şekilde olmasını sağlayan etmenler var (gerek okul, gerekse arkadaş vb. )
o yüzden herşeyi çok güzelmiş demek ki diyebiliriz...
(umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir ) |
|
|
|
|
|
|