Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Katılıyorum buseerenbuse Kesinlikle Cemre Lisede Çok Yaramazmış

blackboy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
Evet bence de.

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyunuz.
Türkçemizde w harfi bulunmamaktadır.
Duyuru ve Kuralları okuyunuz.
Ewt=Evet

CMRKRS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 18, 2007 08:51 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
17 Şubat 1985 tarihinde doğan Kemer,Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulunda okuduktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'ne girdi.Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve halen devam ettiği klasik bale eğitimine başladı.Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde rol alan Kemer,çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış,şan ve piyano dersleri almış.Ayrıca reklam jingları seslendirmiş..... bu arada okulun adı lütfü değil lütfi banat ilköğretim okulu

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 21, 2007 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ben çok gitmek isterdim Smile

tmacer
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 17:43 - Mesaj konusu: cemre
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre cok güzel onun eğitim gördüğü yerde cok güzeldir.Örneğin;bahçesi güllerle cevrilidir.Umarım onun okudugu yerleri görürüm.Ayrıca cemreyi cok seviyorum.Cemre'yide görmek isterim

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
okuduğu okullarda okumak isterdim ama bölüm farkı var Crying or Very sad

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 18:27 - Mesaj konusu: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tmacar kesinlikle haklısın aynen Smile Smile

abdullahhasbek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 22, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
gerçektende güzel okullarda eğitim görmüş cemreyi çok seviyorum

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
peki cemre ablanın şu an okuduğu oıkul hangisi (GRUP HEPSİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM)

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Mimar Sinan Üniversitesi canım Wink

erencemreci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
evet çok güzel

---
Yönetici Notu :
Lütfen türkçe imla ve yaızm kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmayarak direkt silinir.

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
güzel okullarda okumuş bende mimar sinan güzel sanatlar üniversitesine gitmek isterdim ama nerde bende o şans Rolling Eyes Rolling Eyes

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Sağol Tempo Wink

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben cemrenin okuduğu ilkokulun adını biliyorum.adı:sedat simavi.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
bence okuduğu okullar güzel...
Very Happy Very Happy Laughing
ama onun dışında cemre'min şimdi bu şekilde olmasını sağlayan etmenler var (gerek okul, gerekse arkadaş vb. )
o yüzden herşeyi çok güzelmiş demek ki diyebiliriz...
Very Happy Very Happy Laughing
(umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir Very Happy Laughing )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi