Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 2, 2007 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy RİCA EDERİM Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
bence çok güzel bir yer

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
bencede bende yakından görmüştüm çok güzel bir yer bende orda okumak isterdim

handecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
evet okulunu bilmiyorum da cemre okul da çok disiplinlik olurmuş cemre yasemin bide onların bir arkadaşı warmış müdür onlara şeytan üçgeni dermiş tüm okul onları sewmezmiş eren ile gülçin ise hiç disiplinlik olmamış
"alıntıdır"

---
Admin Notu : Lütfen Türkçeyi Yozlaştırmayalım !
ewt = evet
bilmiom = bilmiyorum
sewmezmiş= sevmezmiş
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 14, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
çok hoş Arrow bence Arrow gitmek isterim

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
bence tüm üyelerin okulu çok güzel Razz

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
evet bence de Arrow güzel okullar

ArzununCemresi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Yeni Üye Yeni Üye
ANGEL95 demiş ki:
deniz manzarası olan bi okulda okumak ne güsel olurdu... Wink

bencede

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
ben tüm üyelerin okulunu gördüm,hepsininki de ayrı güzel

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
güzel yerler elbette ben gitmeyi çok isterim Very Happy eğitim benim için çok önemli

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
çok güzel ve belki de orada yasemin abla ile karşılaşırız

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Üye Üye
ANGEL95 demiş ki:
deniz manzarası olan bi okulda okumak ne güsel olurdu... Wink
katılıyom

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar,
Cemre nin ilkokul eğitimi aldığı okul;Lütfü Banat İ.Ö.O'ymuş Very Happy Lise de 5 kez disipline gitmiş Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
sanırım Cemre lisede yaramazmış... Wink

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre'nin Eğitim Gördüğü Okullar
Takımdan Takımdan
Kesinlikle. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi