Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 10:28 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Site Admin Site Admin
Cemre İle Ortak Yanlarınız Varmı Varsa Neler ?

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
bende cemre gibi meyve yemeyi severim bebeklere beyılırım mavi rengini çok severim ne bilim işte daha birçok ortak yanımız var yani cemreyle. Smile Smile Smile

En son raye tarafından Cumartesi, Ekim 28, 2006 15:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
bende mariah carey dinlemeyi çok seviyorum.

CAUCASIAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ORTAK TEK YÖN

BJK
KARAKARTAL
BLACK__EAGLE

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
bende onun gibi mavi rengini cok seviorum, mariah careyi dinliorum, onun gibi esmerim ve onun gibi potakali hiiiiiiiiiiiiiiic sevmiorum:),,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

yoshygulcinfan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 24, 2006 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
walla benim cemreyle ortak yanım yok ama onu genede çook sewiorum

inci
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ikimizde güzeliz ikimizde maviyi seviyoruz Wink

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
ben de inatçıyım ve bu hiç te kötü bişi değil onu biliorum bu sayede birçok insanın iç yüzünü görüyorsunuz Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
tabii cemre de aynı şeyleri yaşıyor mu bilemem ama......

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
Bence inat okadar iyi birşey değil.

hepsimanyagi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
HepsiHakan demiş ki:
Bence inat okadar iyi birşey değil.

haklısın ama fazla inat ii deil.
ben o kadar da kotu bişi yasamadıım için öle dedim Wink

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 19, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende mavi rengini çok severim meyveyide 5-6 yaşındayken haftada 6 kilo meyve yermişim Very Happy

Highflyer
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
onun gibi bebişleri çok seviyorum mavi rengi seviyorum ikimizde şubat doğumluyuz ama farklı burçlardanız bu daha iyi boyumuz şu anlık hemen hemen aynı iki santim kısayım ama bu gidişle uzarsam ben 1.80-1.90 olurum valla Very Happy bu kadar daha çok vardır eminim ama Very Happy

sahil
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 23:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben youtubeden indirdiğim bir raportajda duymuştum.Daha doğrusu izledim.CEMRE çok muzur,bende aynen... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

avril88
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
benim gibi esmer ve maviyi severr Question

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi