| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 10:28 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Site Admin

|
| Cemre İle Ortak Yanlarınız Varmı Varsa Neler ? |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Perşembe, Ekim 5, 2006 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
bende cemre gibi meyve yemeyi severim bebeklere beyılırım mavi rengini çok severim ne bilim işte daha birçok ortak yanımız var yani cemreyle.  |
En son raye tarafından Cumartesi, Ekim 28, 2006 15:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| bende mariah carey dinlemeyi çok seviyorum. |
|
|
|
|
| CAUCASIAN |
Tarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ORTAK TEK YÖN
BJK
KARAKARTAL
BLACK__EAGLE |
|
|
|
|
| geyc |
Tarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
bende onun gibi mavi rengini cok seviorum, mariah careyi dinliorum, onun gibi esmerim ve onun gibi potakali hiiiiiiiiiiiiiiic sevmiorum:),,, herkese slm,,,
geyc manyaa,,, |
|
|
|
|
| yoshygulcinfan |
Tarih: Salı, Ekim 24, 2006 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| walla benim cemreyle ortak yanım yok ama onu genede çook sewiorum |
|
|
|
|
| inci |
Tarih: Cumartesi, Ekim 28, 2006 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ikimizde güzeliz ikimizde maviyi seviyoruz  |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
ben de inatçıyım ve bu hiç te kötü bişi değil onu biliorum bu sayede birçok insanın iç yüzünü görüyorsunuz  |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| tabii cemre de aynı şeyleri yaşıyor mu bilemem ama...... |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Cuma, Kasım 17, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Görevli

|
| Bence inat okadar iyi birşey değil. |
|
|
|
|
| hepsimanyagi |
Tarih: Pazar, Kasım 19, 2006 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
HepsiHakan demiş ki: Bence inat okadar iyi birşey değil.
haklısın ama fazla inat ii deil.
ben o kadar da kotu bişi yasamadıım için öle dedim  |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Pazar, Kasım 19, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende mavi rengini çok severim meyveyide 5-6 yaşındayken haftada 6 kilo meyve yermişim  |
|
|
|
|
| Highflyer |
Tarih: Çarşamba, Kasım 22, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
onun gibi bebişleri çok seviyorum mavi rengi seviyorum ikimizde şubat doğumluyuz ama farklı burçlardanız bu daha iyi boyumuz şu anlık hemen hemen aynı iki santim kısayım ama bu gidişle uzarsam ben 1.80-1.90 olurum valla bu kadar daha çok vardır eminim ama  |
|
|
|
|
| sahil |
Tarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 23:49 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben youtubeden indirdiğim bir raportajda duymuştum.Daha doğrusu izledim.CEMRE çok muzur,bende aynen...  |
|
|
|
|
| avril88 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
benim gibi esmer ve maviyi severr |
|
|
|
|
|
|