| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| ocnur |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben de cemre gibi patlıcanı hiç sevmem :x
---
Mesajlarınızı yazarken lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz...
hiiççç > hiç
sewmem > sevmem |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Bende cemre gibi herşeye hemen sinirlenirim....onun dışında başka bir yönümüz benzemiyor |
|
|
|
|
| SUGAR |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
adlarımız,sevdiğimiz yemekler,sevdiğimiz renkler,inatçılık...  |
|
|
|
|
| yakisikli |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| benim gibi maviyi çok seviyor |
|
|
|
|
| crayzcemreci |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| esmerim mavi rengine hayranım şubat doğumluyum burcumuz aynı aynı takımız bende portakaldan nefret ederim bende korku filmi izlemeyi çok severim mariah carey ve nil dinlediğim sanatçılar arasında bende çok inatçıyım valla dahada yok herhalde bilmiyorum |
|
|
|
|
| cornelia14 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 09:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemreyle ortak yanım benimde adımın cemre olması |
|
|
|
|
| crazy78 |
Tarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ortak yanımız ben onu seviyorum oda beni.
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen Mesajlarınızın Tamamını Büyük ve Tamamını Renkli Yazmayınız.Yazım kurallarına dikkat ediniz
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz  |
|
|
|
|
| semanurhepsi |
Tarih: Cuma, Nisan 27, 2007 06:28 - Mesaj konusu: cemre ile ortak yanlarımız |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre ile ortak yanlarımız o da maviyi çok seviyor bende oda acayip lafını kullanıyor bende. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazar, Nisan 29, 2007 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| tiramisu |
Tarih: Salı, May 15, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| herkes beni cemre'ye benzetiyo. bu yüzden bir çok ortak yanımız var. |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Perşembe, May 17, 2007 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
Benim Cemre ile ortak yanım;Çok inatçı olmamız ve çorapsız asla ve asla ayakkabı giymememiz....  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
| benim ses tonum Cemrenin erkek versiyonu..bir de ikimiz de hareketli ve yerinde duramayan insanlarız. |
En son burak02 tarafından Pazar, Haziran 29, 2008 17:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
Spor Tutkusu  |
|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| benaycik |
Tarih: Pazar, May 20, 2007 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bjk mavi uzun boylu ve portakaldan nefret eden  |
|
|
|
|
|
|