Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

ocnur
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de cemre gibi patlıcanı hiç sevmem :x

---
Mesajlarınızı yazarken lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz...
hiiççç > hiç
sewmem > sevmem

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Bende cemre gibi herşeye hemen sinirlenirim....onun dışında başka bir yönümüz benzemiyor

SUGAR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 15, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
adlarımız,sevdiğimiz yemekler,sevdiğimiz renkler,inatçılık... Very Happy

yakisikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
benim gibi maviyi çok seviyor

crayzcemreci
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
esmerim mavi rengine hayranım şubat doğumluyum burcumuz aynı aynı takımız bende portakaldan nefret ederim bende korku filmi izlemeyi çok severim mariah carey ve nil dinlediğim sanatçılar arasında bende çok inatçıyım valla dahada yok herhalde bilmiyorum

cornelia14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 23, 2007 09:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
cemreyle ortak yanım benimde adımın cemre olması

crazy78
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 26, 2007 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ortak yanımız ben onu seviyorum oda beni.

Düzenleme:HEPSISWEET

Lütfen Mesajlarınızın Tamamını Büyük ve Tamamını Renkli Yazmayınız.Yazım kurallarına dikkat ediniz Exclamation
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz Exclamation

semanurhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 27, 2007 06:28 - Mesaj konusu: cemre ile ortak yanlarımız
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre ile ortak yanlarımız o da maviyi çok seviyor bende oda acayip lafını kullanıyor bende.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 29, 2007 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Düz Saçlı Olmamız

tiramisu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
herkes beni cemre'ye benzetiyo. bu yüzden bir çok ortak yanımız var.

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Benim Cemre ile ortak yanım;Çok inatçı olmamız ve çorapsız asla ve asla ayakkabı giymememiz.... Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
benim ses tonum Cemrenin erkek versiyonu..bir de ikimiz de hareketli ve yerinde duramayan insanlarız.

En son burak02 tarafından Pazar, Haziran 29, 2008 17:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Idea Spor Tutkusu Idea

CAMILE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 19, 2007 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Galatasaraylıyım!!!!!!!

benaycik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 20, 2007 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bjk mavi uzun boylu ve portakaldan nefret eden Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi