Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hep fazlasını isteme derken nası yani grup hepsi öle değilkiiiiiii Rolling Eyes Idea Exclamation Evil or Very Mad Shocked Mad Confused

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen ne demek istediğini bende anlamadım

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
bende maviyi ve bebekleri çok seviyorum ikimizde esmeriz daha bilmediğim ortak yönümüz olabilir ama meyveyi hiç sevmem Confused Mad Very Happy Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hani saçların kızıldı hem Laughing Wink Very Happy

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
ben kızıl demedim ve yaseminle saçlarımız aynı derken normalde yasemin esmer Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
*pardon* Wink

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 16:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
önemi yok Very Happy Wink

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
bilmem Crying or Very sad

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 2, 2007 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
moonstar95 demiş ki:
bende maviyi ve bebekleri çok seviyorum ikimizde esmeriz daha bilmediğim ortak yönümüz olabilir ama meyveyi hiç sevmem Confused Mad Very Happy Wink

bir kere sen meyveyi çok seviyosun.yalan söyleme.
cemreyle ortak yanlarımız;mavi,bebek,inatçı,müzik belkide bilmediğim daha çok yönü vardır Wink

handecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
o da esmer bende ,o da iyi taklit yapıyor bende , onunda kafasında beni var benimde , o da çok afacan bende o da galatasaraylı bende o sempatik şeker tatlı bende o da maviyi seviyor bende o da bebekleri sevyor bende daha çok var ama yazamıyorum saymakla bitmez heralde ben cemrenin tıpkısıyım bana göre Wink

---
Admin Notu : Lütfen Türkçeyi Yozlaştırmayalım !
ii = iyi
w= v
sewio= seviyor
yazamıomm = yazamıyorum
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 20:02 - Mesaj konusu: AYNEN
Üye Üye
BEN DE CEMRE GİBİ MAVİYİ ÇOK SEVERİM HATTA BAZEN OKULDA AŞIRI MAVİ VE CEMRE DÜŞKÜNLÜĞÜM İÇİN BANA DELİMİSİN SEN DEMİŞLER Dİ BEN CEMREYİ ÇOK SEVİYORUM

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ben maviyi sevmem ama cemreyi seviyorum

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 21:11 - Mesaj konusu: inatcılılık
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inatçılığım benziyor ama cemre abla benim kadar inatçımıdır bilmem Smile

SENASEVVAL
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
benim cemre ile şaçlarım benziyo hem renk bakımından hemde düzlük

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 19:53 - Mesaj konusu: inatçı ve bebeklere düşkünüm
Üye Üye
birde ben cemre gibi çok inatçı ve bebişlere çok düşkünümdür

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi