| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| saç renklerimiz ve bebekler spor giyim nil karaibrahimgil |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
Cemre de ben de inatçı sayılırız. Tabi benim inatçılığım yeni başladı.  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Cuma, Eylül 12, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ikimizde galatasaraylıyız  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Eylül 12, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
ERENCIKIZ demiş ki: ikimizde galatasaraylıyız
Takım konusunu açmak istemem ama Cemre'min takımı tam olarak belli değil.  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet bir Beşiktaş diyorlar bir Galatasaray diyorlar bende çıkamadım bu işin içinden en iyisi yazmamak  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
efsanekral696;
Cemre'min takımı belli..
Galatasaray'lı.
Bir programa çıktıklarında söylemişti.  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Esprili olmamız
Temizliği sevmemiz
İnatçı olmamız  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben Cemre'yi kendime örnek aldığım şçşn neredeyse Cemre'nin huylarının hepsi bende var  |
|
|
|
|
| ayce05 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemrem ile inatçılığımız ve biraz da olsa kaprislerimiz var bunları çok benzetiyorum |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ASIMELEKK bir şey sorabilir miyim?Neden bebekler yazmışsın?Yoksaa...Cemre bebekleri çokmu seviyormuş!İnanmıyorum ben bebeklerin yanında kendimi bulutların üstünde uçuyormuş gibi hissederim.Bebekleri çok seviyorum!!! |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: ASIMELEKK bir şey sorabilir miyim?Neden bebekler yazmışsın?Yoksaa...Cemre bebekleri çokmu seviyormuş!İnanmıyorum ben bebeklerin yanında kendimi bulutların üstünde uçuyormuş gibi hissederim.Bebekleri çok seviyorum!!!
evet bir röportajında öyle yazıyordu ayrıca inatçılık ve temizlik de var  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Eylül 28, 2008 10:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
Temizlik ve Zayıflık  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Salı, Ekim 7, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Evet ya .. Çok zayıf malesef biriciğim .. Şebo bırakmıyor ki az kilo alsın şöyle eli yüzü bi sişsin.. Bir deri bir de kemik kaldı valla.
Mevlüt ne yaptın o kadarda zayıf değil ki  |
|
|
|
|
|
|