Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
saç renklerimiz ve bebekler spor giyim nil karaibrahimgil

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Cemre de ben de inatçı sayılırız. Tabi benim inatçılığım yeni başladı. Smile

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ikimizde galatasaraylıyız Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ERENCIKIZ demiş ki:
ikimizde galatasaraylıyız Wink

Takım konusunu açmak istemem ama Cemre'min takımı tam olarak belli değil. Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet bir Beşiktaş diyorlar bir Galatasaray diyorlar bende çıkamadım bu işin içinden en iyisi yazmamak Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
efsanekral696;
Cemre'min takımı belli..
Galatasaray'lı.
Bir programa çıktıklarında söylemişti. Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Esprili olmamız
Temizliği sevmemiz
İnatçı olmamız Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben Cemre'yi kendime örnek aldığım şçşn neredeyse Cemre'nin huylarının hepsi bende var Laughing

ayce05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
cemrem ile inatçılığımız ve biraz da olsa kaprislerimiz var bunları çok benzetiyorum

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ASIMELEKK bir şey sorabilir miyim?Neden bebekler yazmışsın?Yoksaa...Cemre bebekleri çokmu seviyormuş!İnanmıyorum ben bebeklerin yanında kendimi bulutların üstünde uçuyormuş gibi hissederim.Bebekleri çok seviyorum!!!

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
ASIMELEKK bir şey sorabilir miyim?Neden bebekler yazmışsın?Yoksaa...Cemre bebekleri çokmu seviyormuş!İnanmıyorum ben bebeklerin yanında kendimi bulutların üstünde uçuyormuş gibi hissederim.Bebekleri çok seviyorum!!!

evet bir röportajında öyle yazıyordu ayrıca inatçılık ve temizlik de var Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 10:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnanmıyorum,aynen!!

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Temizlik ve Zayıflık Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Temizlik ve Zayıflık Wink

Evet ya .. Çok zayıf malesef biriciğim .. Sad Şebo bırakmıyor ki az kilo alsın şöyle eli yüzü bi sişsin.. Bir deri bir de kemik kaldı valla. Sad Very Happy Laughing

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 7, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet ya .. Çok zayıf malesef biriciğim .. Şebo bırakmıyor ki az kilo alsın şöyle eli yüzü bi sişsin.. Bir deri bir de kemik kaldı valla.

Mevlüt ne yaptın o kadarda zayıf değil ki Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
16. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi