| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Ortak Yanlarımız |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| selininbahari |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
benimde tüm özelliklerim aynı sadece burç farkı!cemre benim burcumda olsa bütün yönlerimiz aynı olurdu...  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, May 27, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
burjuyasemin yazdığımı görmedin galiba Cemre ne yazıkki Galatasaray'lı hatta şurdanda örnek vereyim Hepsi 1 23 Nisan bölümünde Zeynep'e hediye almaya gitmişlerdi ve Emre Beşiktaş'lı topu alınca Cemre elinden o topu alıp Galatasaraylı topu vermişti...  |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 20:58 - Mesaj konusu: cemre ile ortak yanlarınız |
|
|
Üye

|
bende maviyi seviyorum
bende titizim
bende çok inatçıyım |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 2, 2008 18:07 - Mesaj konusu: cemre'yle ortak yanlarım |
|
|
Üye

|
| cemre gibi titizim ve maviyi çok severim |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende maviyi severim
ikimizde titisiz
ve inatçıyız |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cemre |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
İnatçıyım,sevdiğim reklamlar çıkınca çıldırırım ve aklıma gelemeyen birsürü şey...  |
|
|
|
|
| zeynossh |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemreyle ortak yanımız çok neredeyse kendimi onda görüyorum titizim,inatçıyım ve daha bir sürü şey |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Cemre ne yazıkki Galatasaraylı...
Emin misin Ben Beşiktaşlı olduğunu biliyordum... İnşallah Galatasaraylıdır benim bir tanem... |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| onun tatlı olması benim de şirin olmam.onun o kadar sevini olması benim o kadar sevinim olması o çok güzel olması saçlarımızın rengi benzemesi... |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemre9393 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende maviyi severim bende mariah carey severim   |
|
|
|
|
| cemre9393 |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
cemre ve yaseminnin hastasıyım ve cemreyle birçok ortak yönümüz var bende cemrede beşiktaşlıyız
 |
|
|
|
|
| cemreciyasir |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
inatçıyım, portakal sevmem, herhalde ikmiz de beşiktaşlıyız......  |
|
|
|
|
|
|