| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| dcemre |
Tarih: Perşembe, Aralık 7, 2006 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
geyc demiş ki: bende onun gibi mavi rengini cok seviorum, mariah careyi dinliorum, onun gibi esmerim ve onun gibi potakali hiiiiiiiiiiiiiiic sevmiorum:),,,
demiş aynen
ve inatçıyımdır  |
|
|
|
|
| sheva7 |
Tarih: Perşembe, Aralık 21, 2006 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| hepsi05 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 02:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
BN PORTAKALDAN NEFRET EDERİMMM ESMERİMMM SONRA SONRAA IMMM ONUN TARZINDAYIM GİYİM OLARAKTAN İNATÇIYIMDIR Bİ KERE HUY OLARAK ARANIZDAN EMİN OLUN YEMİN BİLE EDEBİLİRİM EN ÇOK BN BENZİORM İNATÇI DİYE ÇAĞIRIRLAR BNİİ İYİ KALPLİ ŞAKA OLARAKTAN CADALOZ |
|
|
|
|
| dcemre |
Tarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
hepsi05 demiş ki: BN PORTAKALDAN NEFRET EDERİMMM  ESMERİMMM  SONRA SONRAA IMMM  ONUN TARZINDAYIM GİYİM OLARAKTAN İNATÇIYIMDIR Bİ KERE HUY OLARAK ARANIZDAN EMİN OLUN YEMİN BİLE EDEBİLİRİM EN ÇOK BN BENZİORM İNATÇI DİYE ÇAĞIRIRLAR BNİİ  İYİ KALPLİ ŞAKA OLARAKTAN CADALOZ
ayneeen  |
|
|
|
|
| unsal |
Tarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende maviyi çok severim... şimdilik aklıma bu geldi  |
|
|
|
|
| cemreablamm |
Tarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben çok inadım cemremm gibi cadıı derler arkadaşlarım ee..bebekleri ben de çok severim ama 6 yaşındakilere sinir olurumm kuyruk gibi peşine takılanlar vardır yaa sinir oluyorum öyle çovuklaraaa ha bi de çok ağlayanları sevmemm zaten benim kardeşim yok iyiki de yok valla tek çocuklar hep kardeş ister ama ben istemiyorum maviye bayılıyorumm yazın da sarıyı hakkaten çok severim yazın koyu giyinenlere ters ters bakarım o da öyleymiş canım benim yaaa aslında onun huylarının %90 ı bende var ama ha diyince sayılamıyor ki valla aklımda değil şimdi..  |
|
|
|
|
| cemreablamm |
Tarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben de hepsi05 e çok benziyorum bu konuda..  |
|
|
|
|
| Baris52 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende hep sacimla oynarim
bende besiktasliyim
bende inatciyim |
|
|
|
|
| emrecemre |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ona ve bana ne çok mavi rengin yakışması |
|
|
|
|
| Iloveyouhepsigurubu |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| BENDE TOKATTAN Bİ HAYRANINIM CEMRE MOR RENGİNİ SEVERİM ACAYİP ŞEKİLDE İNATÇIYIM VE BU HUYUMU ÇOK SEVİYORUM I-LOVE-YOU-CEMRE |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
maviyi bende severim  |
|
|
|
|
| calikusu |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben de cemre gibi BEŞİKTAŞLIYIM ve bununla gurur duyuyom.
ayrıca inatçıyımdır. |
|
|
|
|
| nazz |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
en belirgin özelliğim yaramaslııımm  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
ortak yönlerimiz müzik dinlemek,şarkı söylemek ve dans etmek birbirimizin ortak yönlerinden  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
| Hmmm!Sanırım müzik,dans,hep fazlasını isteme ve tabiki HEPSİ |
|