Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

dcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 7, 2006 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
geyc demiş ki:
bende onun gibi mavi rengini cok seviorum, mariah careyi dinliorum, onun gibi esmerim ve onun gibi potakali hiiiiiiiiiiiiiiic sevmiorum:),,,

demiş aynen Wink
ve inatçıyımdır Twisted Evil

sheva7
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 21, 2006 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
popülerlik...

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 25, 2006 02:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
BN PORTAKALDAN NEFRET EDERİMMM Mad ESMERİMMM Cool SONRA SONRAA IMMM Smile ONUN TARZINDAYIM GİYİM OLARAKTAN İNATÇIYIMDIR Bİ KERE HUY OLARAK ARANIZDAN EMİN OLUN YEMİN BİLE EDEBİLİRİM EN ÇOK BN BENZİORM İNATÇI DİYE ÇAĞIRIRLAR BNİİ Evil or Very Mad İYİ KALPLİ ŞAKA OLARAKTAN CADALOZ

dcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi05 demiş ki:
BN PORTAKALDAN NEFRET EDERİMMM Mad ESMERİMMM Cool SONRA SONRAA IMMM Smile ONUN TARZINDAYIM GİYİM OLARAKTAN İNATÇIYIMDIR Bİ KERE HUY OLARAK ARANIZDAN EMİN OLUN YEMİN BİLE EDEBİLİRİM EN ÇOK BN BENZİORM İNATÇI DİYE ÇAĞIRIRLAR BNİİ Evil or Very Mad İYİ KALPLİ ŞAKA OLARAKTAN CADALOZ

ayneeen Laughing

unsal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende maviyi çok severim... şimdilik aklıma bu geldi Smile

cemreablamm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben çok inadım cemremm gibi cadıı derler arkadaşlarım Smile ee..bebekleri ben de çok severim ama 6 yaşındakilere sinir olurumm Mad kuyruk gibi peşine takılanlar vardır yaa Evil or Very Mad Mad sinir oluyorum öyle çovuklaraaa Razz ha bi de çok ağlayanları sevmemm zaten benim kardeşim yok iyiki de yok valla tek çocuklar hep kardeş ister ama ben istemiyorum Razz Very Happy maviye bayılıyorumm yazın da sarıyı hakkaten çok severim yazın koyu giyinenlere ters ters bakarım Wink Mad Mad Razz Twisted Evil Very Happy o da öyleymiş canım benim yaaa aslında onun huylarının %90 ı bende var ama ha diyince sayılamıyor ki Confused Very Happy valla aklımda değil şimdi.. Embarassed Rolling Eyes Evil or Very Mad Very Happy

cemreablamm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de hepsi05 e çok benziyorum bu konuda.. Very Happy Wink

Baris52
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende hep sacimla oynarim
bende besiktasliyim
bende inatciyim

emrecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona ve bana ne çok mavi rengin yakışması

Iloveyouhepsigurubu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
BENDE TOKATTAN Bİ HAYRANINIM CEMRE MOR RENGİNİ SEVERİM ACAYİP ŞEKİLDE İNATÇIYIM VE BU HUYUMU ÇOK SEVİYORUM I-LOVE-YOU-CEMRE

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maviyi bende severim Wink

calikusu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de cemre gibi BEŞİKTAŞLIYIM ve bununla gurur duyuyom.
ayrıca inatçıyımdır.

nazz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
en belirgin özelliğim yaramaslııımm Mr. Green

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ortak yönlerimiz müzik dinlemek,şarkı söylemek ve dans etmek birbirimizin ortak yönlerinden Very Happy Mr. Green

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Hmmm!Sanırım müzik,dans,hep fazlasını isteme ve tabiki HEPSİ

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi