Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 02:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
esmer ten,inatçılık ve titizlik.

ebruozge
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 13:21 - Mesaj konusu: Cemre ile ortak yanlarım
Yeni Üye Yeni Üye
saçlar,temizlik,simetrik hastalığı,
ve daha birsürü şey Cool

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Asabiyet. Kafam kızdı mı hiç birşeyi görmem. Ama zor sinirlenen bir insanım kolay kolay kızdıramazlar beni. Ama ip koptu mu o zaman da benim yanıma yaklaşmaya korkuyor insanlar Razz

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mavi rengi sevmesi,,portakalı sevmemesi,korku filmi sevmesi Very Happy

En son mavi69 tarafından Cuma, Ocak 11, 2008 21:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ben de maviyi severim çok titizimdir

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 23, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
of bayağı var...
ama bu cemre'den kaynaklanmıyor yani 'özentilik' anlamında değil...
ben denk geldikçe farkediyorum bunu...
daha çok çevremdekiler söylüyor bunları bana...
ortaya 'buse sen cemre'ye çok benziyon haa'diye atıyolar lafı...
ben de mutlu oluyorum tabi...
Very Happy Very Happy Laughing

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
inatçı ve esmer olmam...

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 00:32 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim çok inat olduğumu söylerler önceden çok kızardım ama cemre içinde aynısını söylüyolarya hepsiyi tanıdığımdan beri bunu söylemeleri benim hoşuma gidiyor

cemrecionur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bende uyku gözlüğüyle uyurum ve temizlik konusunda titizimdir....

gokcesu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 11:45 - Mesaj konusu: gokcesu
Yeni Üye Yeni Üye
maviyi çook severim ayrıca kova burcuyum bendee

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
maviyi sevmem,sinirli olmam,aşırı derecede titiz olmam... Wink

hatta bir kere:

beden dersinden sonra erkeklerden birinin terli,kokuşmuş atletini kafama attılar...... Shocked Evil or Very Mad

"ıyyyyyyyyy,iğrenç Exclamation" diye bir bağırdım......(kendi sesimden korktum yani.... Very Happy )

ve eve gidince iki saat boyunca banyo yaptım,saçımı en az beş kez yıkadım,öyle diyim ben size............ Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
Hehe.. Laughing Gerçektende iğrençmiş.. Confused Cemre'yle inatçılığımız çok benziyor..Dediğimi yaptırtırım.. Laughing Very Happy

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 8, 2008 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kova burcuyum..

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 11, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar cemre solakmış bende solağım,bu da bir diğer ortak yönümüz! Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla bir esmer ten bendede var diğer çok yanımız vardır fakat en çok esmerliğimiz benzerr

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi