Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ?

cemrevemelike
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
cemre benim gibi temizlik hastası Very Happy benim gibi esmer Very Happy ve bende maviyi çok severim Very Happy

gulcemerya
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de onun gibi esmerim.kırmızıyı ve maviyi seviyorum

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de maviyi seviyorum bazen sempati kurabiliyorum cemre gibi tatlıyım Very Happy Very Happy Very Happy

Cemredelisikiz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bende mavi rengini çok seviorum,esmerim,meyveyi çok seviyorum,inatçıyım ve en önemli ortak yanımız ikimizinde BEŞİKTAŞLI olması Exclamation Exclamation Exclamation Wink Smile

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Mavi rengini çok seviyorum, meyveye bayılırım,inatçıyım, BEŞİKTAŞLIYIZ.

cemre112
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
cemrede esmer bende esmerim

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet doğru Cemre'de Esmer bende öyleyim... Very Happy

papatya00
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Cemre'yle ortak yanlarımız çok cemre gibi esmerim mavi rengi severim ve ona çok benzerim):

tugba163
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bende cemre gibi inatçıyım,mavi rengini çok severim,saçlarımızın rengi aynı meyveyede bayılırım Very Happy Very Happy Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
cemreyle ortak yanlarım mavi yi sevmesi ve inatçılığı bir de ten rengi benimle aynı

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
mavi renk

BURAKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
kesin vardır Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
titiz olmam(yaa ne demezsiniz) Laughing Laughing Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 16, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
Aslında Cemre kadar olmasada bende titizimdir.

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
bende maviyi severim ama ben aynı yoshy gibiyim cemre kankim burcu gibi titizlik hariç Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi