| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
| cemrevemelike |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
cemre benim gibi temizlik hastası benim gibi esmer ve bende maviyi çok severim  |
|
|
|
|
| gulcemerya |
Tarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben de onun gibi esmerim.kırmızıyı ve maviyi seviyorum |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 18:04 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben de maviyi seviyorum bazen sempati kurabiliyorum cemre gibi tatlıyım  |
|
|
|
|
| Cemredelisikiz |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Bende mavi rengini çok seviorum,esmerim,meyveyi çok seviyorum,inatçıyım ve en önemli ortak yanımız ikimizinde BEŞİKTAŞLI olması  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Mavi rengini çok seviyorum, meyveye bayılırım,inatçıyım, BEŞİKTAŞLIYIZ. |
|
|
|
|
| cemre112 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| cemrede esmer bende esmerim |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet doğru Cemre'de Esmer bende öyleyim...  |
|
|
|
|
| papatya00 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Cemre'yle ortak yanlarımız çok cemre gibi esmerim mavi rengi severim ve ona çok benzerim): |
|
|
|
|
| tugba163 |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bende cemre gibi inatçıyım,mavi rengini çok severim,saçlarımızın rengi aynı meyveyede bayılırım  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Görevli

|
| cemreyle ortak yanlarım mavi yi sevmesi ve inatçılığı bir de ten rengi benimle aynı |
|
|
|
|
| kalel |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| BURAKKK |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
kesin vardır  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
titiz olmam(yaa ne demezsiniz)  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Ekim 16, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Görevli

|
| Aslında Cemre kadar olmasada bende titizimdir. |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cumartesi, Ekim 20, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Cemre İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
bende maviyi severim ama ben aynı yoshy gibiyim cemre kankim burcu gibi titizlik hariç  |
|
|
|
|
|
|